fredag 11. juli 2014

Crispi fjellsko dame

Trygg handel med Prisløfte og 1Dagers Åpent Kjøp. Guide: Tursko-guide: gode terrengsko, tursko og fjellsko. Se tester og finn best pris i Prisguiden - Fjellsko , fjellstøvel - Prisguiden samler tester slik at.


Fjellsko og tursko fra kjente merker som Alfa, Mammut og Salomon med flere. Kjøp fjellsko til dame hos G-Sport og G-MAX.

Kvalitetssko fra kjente merkevarer. Topp på både beskyttelse og komfort. Vi har et stort utvalg av fjellsko og fjellstøvler til herre, dame og barn. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Skoen er laget med TWT ( Thermo Wire Technology) som er utviklet for å redusere vekt, men samtidig . Dette er en klassisk fjellstøvel for dame , og er en meget populær støvel i Norge.


Vi har utvalg, gode råd og erfaring innen fjellstøvler og tursko.

Fri frakt ved kjøp over 1. Vi har testet lette fjellsko til turer på stier i fjell og skog, og utenfor sti der terrenget ikke er altfor krevende. Denne gangen har vi testet damemodeller. CLASSIC BROWN Utgående modell. CRISPI Mylla Mid GTX (W) Purple Blu Suede. En perfekt sko for enkle dagsturer i . Tror kanskje de har vært på max 5-turer.


Jeg har stort sett vært den eneste tørrskodde på tur. Og jeg har alltid vasket og . Crispi Dakota GTX fjellstøvel Oliven Unisex. Fra før av har jeg kun en fjellsko som er noe lavere i ankelen, men med Gore-tex. Kongsvoll jaktstøvel dame.


Antall på lager: Velg størrelse, 3 40. Like stabil som før, men mye lettere. Lærstøvelen former seg godt rundt . Skikkelig solide fjellsko veier unektelig noe mer enn et par joggesko, men i.

Herre, Gore-Tex, Mid cut, 900g.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg