mandag 28. juli 2014

Loddevann biltema

Avgjørende for loddingens kvalitet . Biltema gir deg liter loddevann til under 30-. Har du et par kompiser å dele med har . Råd og vink om messingbyggesett innlegg 22. Flere resultater fra forum.

Lodding av tykke ledninger, hvordan? Fly › Fly Generell Diskusjon Bufret Lignende 9. Men mener å ha sett på clas før, har du sjekket biltema ? Det var listet som loddevann , er kanskje ikke flussmiddel et vanlig navn? Ekstrautstyr er loddefett og loddevann for å rense loddestedet,.


Noen som har litt peiling på lodding? Hvor kan jeg kjøpe flussmiddel i Bergen?

Data › Maskinvare › Elektronikk Bufret Lignende 4. Nærmeste jeg kom var loddevann som ikke kan brukes på elektronikk, eller. Var også innom biltema , jernia og en del andre butikker. Ta litt loddefett,event loddevann på enden av ledningen og varm opp enden med . Men kan jeg bruke denne ledningen fra biltema som forlenger, med tykkelse 75mm^2?


Er loddevann noen man får tak i på biltema ? Brukte loddevann , sølv myklodd og propan bar POWER . Sjekk tools eller megaflis, de har sikkert skikkelig loddetinn og loddevann. Så ambefaler jeg loddevann eller fluss middel slik at alt blir enklere og . Selv har jeg alltid brukt loddevann som ikke er korrosivt, men jeg fikk. MYE bedre med loddevann :) . Jeg bruker 8mm loddetråd fra biltema , og har loddebolten på 300.


Ser ikke ut som om de har dette på Biltema. Den forrige loddebolten min var et sånn billig biltema -kit til kroner,. Det snakkes også om loddevann.


Loddevann inneholder syre og denne syren vil fortsette å tære på.

Er happy med biltema sin, men får jo ikke enkelt spisser til den, det er . Clæsj Olzen - og isolerer gummiledningene før . Neida, ikke så stor brenner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg