tirsdag 15. juli 2014

Comfort rørlegger hønefoss

Ta kontakt enten du lurer på noe har et lite problem eller en stor utfordring til oss. Hos oss finner du derfor rørlegger og butikk på samme plass, slik at du kan være trygg på at jobben. Derfor bør du velge en rørlegger som bruker Boligmappa. Medlemstilbud: rabatt på lagerførte rør og deler.


VVS- utstyr som toaletter, kraner etc. Lokalene er på hele 3kvadratmeter og står ferdig innredet . Vi er gjennom alle disse årene bygd opp en stor kundekrets. Firma har satset mest på rørlegger. Hos Bademiljø har vi alt du trenger når du skal pusse opp badet, trenger hjelp med tette sluk og rør, eller vil installere varmepumpe. Gateadresse, Osloveien Hønefoss.


På basis av dette skal selskapet drive verdiøkende aktiviteter for sine aksjonærer . Be Be er tilgjengelig i Hønefoss på Indeed. Produkter fra Fjordbadene. Timeprisen på rørlegger pleier å være helt grei, men påslaget på deler og utstyr er som oftest helt i tåka høyt. Rørlegger med butikk søkes. Vi har lang erfaring på servicearbeider innen rørleggerfaget.


Vær trygg på at jobben blir gjort riktig! RØRLEGGEREN BRØNNØYSUND AS. For deg som ønsker kvalitet og service! Alt innen VVS og rørleggerarbeider.


Vi er ein godt etablert VVS butikk i Svortland sentrum i Bømlo kommune. Som en del av Comfort -kjeden er vi både din lokale rørlegger og en del av Norges .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg