fredag 25. juli 2014

Bordklokke design

Uansett hvordan du disponerer. AJ Station bordklokke - svart - Rosendahl Copenhagen. Henning Koppel bordklokke , stål. Pynt opp hjemmet med stilige veggklokker og bordklokker fra kjente merkevarer.


Bilde av Glass klokke by sort 38x38.

En klassisk rund klokke , et lekent gjøkur eller en tekanne med visere? Med sin delikate og rene design passer denne både på kjøkkenet, . QLOCKTWO Classic er et presisjons bordklokke med alarmfunksjon. Prisvinnende for sin kule design.


QLOCKTWO Touch er et presisjons bordklokke med alarmfunksjon. Finn Arne Jacobsens Station bordklokke hos Rosendahl- design. Klikk og se våres store utvalg av vegg- og bordklokker her. Det grafiske uttrykket og metallfoten med tydelig inspirasjon fra Myren og Syverstolen gjør .

Den passer inn overalt i boligen, og kan med . Georg Jensen HK Table 22cm Bordklokke - Viser prisutvikling. Kjempestilig klokke med inspirasjon fra tårnet i pisa. Passer fint til kontorpulten, i stuen, på gjesterommer etc.


Produsentens spesifikasjoner: . Han designet produkter etter regelen om . Velg en modell med sprek og fargerik design , eller en enklere variant i mer dempede farger. De store, klassiske veggklokkene våre med store tall gjør det lett å . Flott og elegant bordklokke fra Bloomingville i stilren design. Klokke Aluminium sort 35x35cm. Det finnes vel ingen bedre måte å holde styr på tiden enn med flott Veggklokke med ditt eget bilde? Urskiven har tall og visere og det eneste du behøver å gjøre.


Ora bordklokke i svart med hvite visere er en stilig bruksgjenstan og er en. Flott kjøkkenvekt i klassisk design som passer inn på de fleste kjøkken. Når vekten ikke er i bruk snur man den, og vips så har man en bordklokke på baksiden.


Få en ekte Arne Jacobsen- design som varer livet ut. Resultatet var en elektronisk bordklokke som også hadde en alarmfunksjon, denne ble presentert på .

Glassdekorasjon til skrivebordet med liten klokke og plass til logo som graveres p. Rektangulær bordklokke med hygro- og termometer. Omega bordklokke fra Nomon Clocks er en tøff bordklokke i to varianter. Tøff bordklokke som finnes i to fargekombinasjoner. Finn vegg- og bordklokker fra en rekke forhandlere på nett og sammenlign tilbud.


Designer : Mario Ferrarini. Karlsson har designet en rekke kule bordklokker som har hvert sitt unike formspråk. Som hennes storesøster QLOCKTWO.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg