tirsdag 29. juli 2014

Propp til badebalje

Lagerstatus: Ikke tilgjengelig i . Ekstra propp til Flexibath. Får plass i dusjkabinettet, slik at barn kan bade der. Meget praktisk med propp , enkelt å få såpevannet ut. Trenger sårt tips hvis noen vet om det i det .

Ett nybadat barn er det deiligste som fins. Vi har praktiske badebaljer som gjør badet ekstra deilig. Vi har også super praktiske sammenleggbare badeb. Denne smarte bade- balje med prop fra BabyDan er en favorit hos MammaShop.


Dette er den største baljen vi har. Her har du god plass til et eller to barn. Praktisk badebalje for barn fra måneder. Med temperaturfølsom bunnplugg, bein med gummiføtter og opphengskrok.

Av plast som ikke inneholder ftalater. Går det ann å få kjøpt kun proppen ? Har en ganske dyr badebalje og Andreas har klart å bite i stykker proppen. Flere resultater fra forum. En praktisk og romslig badebalje fra Rotho. Badebaljen Spacebabies har propp , slik at vannet enkelt renner ut, og en romslig design som gjør at babyen kan . Beemoo Care Badebalje er en romslig badebalje med propp i bunnen for enkelt kunne tømme vannet.


Søt design med hjerter og er tilpasset for . Badekar med propp gjør det enkelt å tømme. Passer for litt større barn. Bébé Jou Badebalje Tiger Hvit - Barn - Ellos.


Slange og propp til badebalje fra FINN. Plastbalje, hvit, liter. Perfekt til å bade små barn. Reservedel til baljene fra OK BABY.


Her får du med begge delene, både proppen og . Plassbesparende design som gjør det enkelt å lagre og praktisk å bruke både hjemme og på reise.

Antiskli bunn og proppen i bunnen gjør at badekaret kan t.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg