torsdag 17. juli 2014

Konsollbord møbelringen

Linn konsollbord er en klassisk og moderne konsollbord som fungerer svært godt i de aller fleste rom. Med en stor skuff og to åpne hyller er det muligheter for . Fox konsollbord har et klassisk og stilig design. Konsollbordet er plasseringsvennlig og praktisk. Med små skuffer har man muligheter for oppbevaring til nøkler .

Paris konsollbord i klassisk og elegant design. Bordet har skuffer til oppbevaring. Klassiske møbler til en god pris. Son er en klassisk serie som gir stuen et fint særpreg.


Serien består av spisebord , skjenk, vitrineskap, sofabor konsollbord og skap. Spisebordet kan bli 2cm . Moderne konsollbord i skandinavisk stil fra Tvilum. Passer godt til resten av Oslo- serien.

Confetti konsollbord er et stilig møbel. Her kan du lagre dine ting med stil! Emperor er en serie som består av sofabor sidebor konsollbord og reoler.


Serien kjennetegnes av å bruke materialer som svart metallramme og en rustikk. Se Skeidar sitt store utvalg av hjørnebor lampebord og konsollbord til stuen i ulike priser og stilarter. Småbord og sidebord Katrine sofabordL67xB42xHubehandlet eik ben. Møbelringen skal fremstå som den ledende faghandel innen møbel i Norge.


Ingen merker eller skader. Rodeo er en moderne og tidløs møbelkolleksjon. Den består av 3-seter, 5-seter , lenestol og puff.


Leveres i sort askefiner og . Stort utvalg benker, knagger, skohyller og andre entremøbler. Kjøpt i desember, meget pent brukt. Alt av møbler – til riktig pris. Last inn mer loading-image . Vi har Skandinavias største utvalg av sofabord.


Se alle våre modeller her.

I behandlingen av våre bord benyttes det løsemiddelfrie UV-lakker for . Se vårt sortiment av billige skrivebord for stasjonære PC-er til hjemmekontoret! Vi har arbeidsbord i en mengde ulike størrelser, designer og materialer. Kvalitetsbord med unikt design produsert i Danmark.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg