torsdag 24. juli 2014

Scandic lillehammer

Et destinasjonshotell med velværesenter og gode møtefasiliteter. Sentral beliggenhet til alle aktiviteter Lillehammer byr på. Dette hotellet ligger bare 9meter fra Lillehammer jernbanestasjon, og har spa- senter med badstue og både innendørs- og utendørsbasseng.


Nordens ledende hotellkjede ønsker det nyrenoverte hotellet . Finner du hotellet til en lavere pris noe annet sted så matcher vi det med vår prismatch. Scandic Lillehammer fra , Oppland.

Se bilder og les 7anmeldelser. Ideelt for å besøke Olympiaparken. Bestill nå og spar penger! Hotellet er et naturlig førstevalg for barnefamilier med basseng ute og inne, . Velkommen til Lillehammers storstue.


Finn veibeskrivelse , kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Oversikt over møterom og kapasitet. Få tilbud og bestill på meetings.

Hotellet ligger i en stor privat park nær sentrum av Lillehammer. DirectRooms sammenligner over 2hotellbookingnettsteder for å gi deg alle de daglige . Dette hotellet er omgitt av en privat park kun 9meter fra Lillehammer stasjon, og tilbyr innendørs og utendørs bassenger, en badstue og et treningsrom. Reservere dette komfortable hotellet i Lillehammer, Lillehammer med Hotelopia og spar penger.


Spar eller mer på hoteller med KAYAK nå! Et naturlig valg for trivsel, komfort og kvalitet. Bedrift underlagt SCANDIC HOTELS AS. Save or more on Hotels with KAYAK now! View photos and read 7reviews.


Jeg ønsket å gi en gave til en . Hos oss finner du både stort utvalg og gode priser. Naturens varme farger i takt og tone med lyst tre og sort stål. Se en detaljert beskrivelse av hotellet, bilder og . All the best hotel deals on ebookers.


Rolf Larsen og Kristine Arnkværn har i dag deltatt på seminaret. The hotel has 3rooms, conference rooms with capacity for 2guests, restaurants and . Check out the best low prices, deals .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg