mandag 28. juli 2014

Desilitermål stål

Desilitermål i stål fra Funktion. Spiralvisp 27cm Rustfritt stål. Med dette klassiske decilitermålet er det enklere å lykkes med din matlaging og baking. IDEALISK Litermål , gradert, rustfritt stål.


Spesifikasjoner:Voludl. Materiale: Rustfritt stål.

Produktet måler dia25cm dybde 10cm og lengde 32cm. Rengjøres i oppvaskmaskin. Kjøkkenvekter, litermål og målekar.


Alle tenkelige kjøkkenmål – målebegre, desilitermål , spiseskjeer og teskjeer. Bolle med gradering, rustfritt stål. Målebeger i rustfritt stål dl. Lave priser og rask levering.


Teskjeer 3-pk Rustfritt stål. Vi tilbyr et bredt sortiment innen kjøkken og servering på nett.

Ta en kikk på sortimentet vårt og kjøp. Konisk litermål i steintøy, med hank. Sjekk priser på desilitermål stål. Sammenlign priser i mer enn 2butikker!


Kjøp desilitermål stål billig i nettbutikkene. Kjøp målebeger stål billig i nettbutikkene. Den har to klart markerte måletabeller: Antall kopper og desilitermål.


Avbildet på tre små stempler på desilitermålet er riksløven, dvs. Lagerbeholdning: Ikke på lager. Fremstilt av kraftig rustfritt stål og er utstyrt med et komfortabelt antislipp. NYHET NOK 4Kolli: Enhet: Stk DESILITERMÅL 1L STÅL JONAS.


Du må ha kjøpt varen for å skrive en anmeldelse. Admin forbeholder seg retten til å akseptere, avslå eller fjerne enhver produktanmeldelse som ikke er i tråd . Vi har et stort utvalg av kjøkkenutstyr i alle prisklasser! Hos oss finner du ditt neste potter og kjeler, kasseroller eller bestikk! Evigvarende desilitermål i stål.


Jeg bruker et sånt desilitermål omtrent hver dag. Minus - litermålet er dårlig markert innvendig . Praktisk desilitermål hvor du også kan se målene ovenfra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg