tirsdag 22. juli 2014

Avløpstrakt med vannlås

I tillegg inngår avløpstrakt , vaskemaskintrakt, toppstykker, gjengedeler og . For VVS er det laget kataloger, VVS Teknisk som du nå holder i hånden og VVS Synlig som du finner på vår internettside under Kataloger. Anborring er normalt over vannlåsen. ATPavløpstrakt , Ømm x 85°.


Du kan legge egen røravgrening, men da vil avløpstrakt fra vaskemaskin trenge vannlås. Standard vannlås med håndtak. STÅL FOR BETONGGULV OG TREGULV: Mini avløpstrakt er uten vannlås , og er beregnet på å bli koblet sammen med gulvbrønn med innløp (f.eks.


FURO 007) . Leveres uten vannlås og vannlås kan ikke ettermonteres. MATERIALE: Slukpott og vannlås : Polypropylene (PP). PP er sveisbart og kjemikaliebestandig. Avløp må føres til vannlås. Spygattet er egnet i kalde områder, da vannlås.


Spygatt som kobles til gulvsluk med ekstrainnløp. Mangler vannlås og kan ikke kompletteres med vannlås. Artikkelnr for AVLØPSTRAKT FURO 1uten vannlås. Traktens avløp må føres til vannlås , f. Har ikke så mye greie på dette men det ligger vel en vannlås av noe slag litt lenger ned i røret som er montert på veggen bak vaskemaskinen? For tilkobling til standard avløpsrør i plast eller støpejern.


Delene er vend- og dreibare. Hvis du skal forhøye avløpstrakten ATP3 må det gjøres. Monteres i avløpstrakt BIGG og HEAVY. Flytte kran ved vaskemaskin og bytte avløpstrakt for vaskemaskin. Vieser avløpstrakt gulvsluk DN32.


Click here to find similar products. JOTI PLASTRIST A-K-L-KS OG 32MM AVLØPSTRAKT. På Kelkoo kan du finne og sammenligne priser på Vannlås. Noen vaskemaskiner leveres med vannlås på slangen. For de som ikke har sluk i rommet, er det påbudt med vannlås på maskinens vanntilførsel.


Gamle sluk er litt mer kompliserte å rense, og på disse, hvor vannlåsen er fast, må du bruke tålmodighet og grave ut så mye møkk du kan. Smartline mm rør eller rørdel – for eksempel en avløpstrakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg