tirsdag 22. juli 2014

Beslag vindski

Produktet monteres på toppen av vindski inn mot tak. Logg inn for å se priser og. Møne for montering på vindski. Dermed blir du kvitt algene som holder på fuktigheten, og vindskiene kan.


For på unngå stadig skraping og maling av dekkbordene, kan du sette på beslag.

Vindskibeslag 1(Passdel). Lengde: 2m, tykkelse: 6mm, lagerføres i sort og hvit. Kontakt oss for bestilling. Verform Vbeslag over vindu svart. FOR STEINTAK L=2M H=165MM SILVERMET.


Med Armats store beslag - og tilbehørsprogram blir ditt tak eller din vegg komplett. Oppå vindskiene ligger det som oftest et isbord eller et beslag , hvis taksteinene da ikke fortsetter utover kanten på vindskiene , og hindrer vann i .

Hei Jeg har et hus med vanlig saltak, og da med malte vannbord. Lønner det seg å ha noen form for beslag på disse så de ikke blir utsatt for så . Profiltilpasset beslag for bruk direkte oppå vindski. Benyttes som avslutning på takets høyre side.


Olsen er en landsdekkende. Velkommen til vår produktguide for beslag. Nedenfor ser du vårt utvalg og du kan trykke på hver enkelt type for å få opp mer informasjon, legge i en handleliste . Jemtland er en totalleverandør av beslag og kan levere alle dimensjoner og. Beslaget skal dekke over enden av taktekkingen, . Svakt koppet hode som bygger lite og gir et pent resultat . Gir en god løsning mot inndriv. Decra Classic gavlbeslag høyre . Vannbordbeslag er et ferdig tilpasset beslag som beskytter vannbord å hindrer vann i. På gavlen er del av øverste taklist, beslag og vindski , blåst eller falt av, se vedlagte illustrasjon.


Vi ønsker også et prisestimat på hva reparasjonen vil koste. Industri og blikkenslager.

For beskyttelse av vindski og hindrer inntrengning av fukt ned mot undertak. Dette produkter er på klubbtilbud. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg