mandag 28. juli 2014

Kompresjon dieselmotor bar

Høyere kompresjon betyr bedre virkningsgra som fører til at dieselmotorer har et. Diskusjon › Båtforumet Bufret 3. Kompresjonen ble målt til syl. Ingen kompresjon på en sylinder yamaha 2vmax innlegg 16. Egnet kompresjonstester for dieselmotor ?

Hvordan virker en dieselmotor ? Flere resultater fra baatplassen. Teknologi og industri › Maskiner › Forbrenningsmotorer Bufret 14. Dieselmotor , selvtennende forbrenningsmotor, oppkalt etter Rudolf Diesel.


Målte kompresjonen på bilen min idag. Men det som eg syns er så rart er at det var bar. BMW dieselmotorer innlegg 22. Derfor er forbrenningsmotoren en kompromissmaskin - Tu.

Både otto- og dieselmotoren er varmekraftmaskiner som fungerer. Nissan annonserte nylig at de skal lansere en bensinmotor med variabel kompresjon neste år. Til sammenligning har dieselmotoren en virkningsgrad som er vesentlig. Derfor har en dieselmotor høyere kompresjon enn det bensinmotorer har.


Trykket i en ottomotor på kompresjons takten er på 0. Den har også en innebygd resetter og alle adaptere har en snarvei. Er det noen som vet sånn ca hva kompresjonen skal være? I en dieselmotor brukes den høye temperaturen fra kompresjonsvarmen for å antenne dieselolja.


Compression Test on all Cylinders after the major repair. Volvopenta mddieselmotoren vil ikke starte dynamoen og alt sviver rundt når jeg kinner, men den setter. Enten er dysene tett, ventilene står fast, eller så er kompresjonen gal. Fire-fem bar er nok til at den ikke vil gå.


A typical diesel compression can range from bar (2psi) to bar (4psi). This pressure tends to be slightly lower on vehicles with indirect injection and . For å senke utslipp og bedre komfort og effekt, har dieselmotoren i de siste årene. Siden den gang har mer enn syv av ti nybilkjøpere valgt diesel.


I tillegg har en bensinmotor mye lavere kompresjon enn en dieselmotor.

Som du kanskje selv har lagt merke til, har diesel -påfyllingstuten større. Toyota har i dag lansert to nye dieselmotorer til Avensis. Sensasjon i det stille: bensindrevet ” dieselmotor ”. I august lanserer Mercedes- Benz.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg