onsdag 16. juli 2014

Bilmekaniker lærling

De viktigste arbeidsoppgavene for en bilmekaniker på lette kjøretøy er å søke, finne og utbedre feil på kjøretøyets mekaniske, elektriske og elektroniske . Det var en enkel sak å velge yrkesvei for bilentusiasten Burhan Ahsan Muhammed. Vi har fagspesialist innen Bilfag, Bygg . Jeg har veldig lyst å bli lærling som bilmekaniker og har sendt søknader, ringt, møtt opp og mast i snart år og får meg aldri noe lærlingeplass. En bilmekaniker har en garantilønn på ca.


Som lærling er det oftest slik at man tjener lite i begynnelsen av læretiden.

Lurer du på hvor mye du får i lønn som lærling ? Du vet kanskje allerede at du vil motta lønn i lærlingperioden, men vil vite hvor mye. Aarsby Bil AS er godkjent medlemsbedrift under Akershus lærebedrifter innen bilfaget. Et godt valg for deg som er lærling.


Finn arbeid og stillinger på Careerjet. Published 15:02:- Deadline: 14. Vi er ett verksted i Sjekkpunkt bilverkstedkjeden. Vi kan tilby et lite men hektisk arbeidsmiljø.

Jonas Martinsen fra Fredrikstad gikk av med seieren i Østfolnå er han klar for NM. Lærling som bilmekaniker søkes. Bilmekaniker , lette kjøretøy. Som bilmekaniker bør du være interessert i motorer, mekanikk og elektronikk på lette . Han er bilmekanikerlærling hos Bil i Nord.


På grunn av tidligere fagbrev og yrkeserfaring får han redusert læretid og slipper unna med ett år . Två bilmekaniker sökes till Saltsjö Boo Arbetet som biltekniker på Mekonomen innebär att du självständigt felsöker, reparerar och lagar kundens bil. Det er nesten tre år siden Mekonomen sist hadde en lærling på bilverkstedet i Malm. Da søknaden om lærlingplass kom fra Elin Furunes, var . Sulland Bilsenter Lillehammer forhandler For Mitsubishi og Hyundai.


Selskapet er en del av Sulland . Utlyst for dager siden. See this and similar jobs . Reparatør av lette kjøretøy. Jeg begynte med å lakkere traktoren hjemme, siden har det bare fortsatt June, lærling billakk: Previous Next . Faget krever stadig videre- og etterutdanning på grunn av den . Talentet som bilmekaniker er det ingen tvil om.

Første dag på jobben som lærling fikk han i oppdrag å bytte motor på en bil. Hvor mye har du rett på i lærlinglønn? Finn svaret på hvor mye du skal ha betalt som lærling i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg