fredag 18. juli 2014

Kumring med lokk

Kabelkum 1-lokks 800x700x600mm med lokk og ramme. KUMMER OG LOKK TIL SANDFANG. Justeringsring, 65 100 . Standard - løs glidepakning. Kumelementer med løs glidepakning i kumskjøten.

Kummer leveres med løs glidepakning. Som skjøt mellom justerings- ringer benyttes not og fjær. Lokk og ramme av støpejern. Basal NOBI kumringer med bunn. BASAL IG KUMRING – BASAL IG KJEGLE - BASAL IG TOPPLATE.


Kontakt Pipelife for opplysninger om de mange mulighetene. Her bør det legges på en kumring slik at lokket kommer over . SVINGBART LOKK FOR PVCI Ø160.

Dette er produkter som brukes som lokk på betong kumring - er ,septiktanker, vannbrønner, inspeksjonsluker, kabelbrønner etc. De erstatter mye av disse eldre. Deretter skjære røret i flukt med belegningssteinen og sette på plass en kumring i støpejern med lokk.


Jeg har sjekket både Ulefos og Furnes, . Kumring , bunn med renneløp. Montering av kumramme og lokk. For kummer utenfor veg aksepteres avslutning med små lokk. CS - Stoppring mm manillatau. Bytting av ramme, lokk og kumringer før renovering av kum.


Bilde 3: Hus for vann stoppe kraner, det vil bli fjernet og gravd ned en kum ring med ett lokk på. Bilde og 5: Garasjen til høyre ønsker jeg . Til spesielle kummer brukes det også lokk med diameter 6og 4mm. Borebrønner må ha tett lokk over brønntoppen og kan også gjerne sikres med kumring med tett lokk.


Gravde brønner bør sikres med tett kum med tett lokk , slik at . Vårt samarbeid med Loe Rørprodukter, som leverer. Kommunen har en bakkekran med varerør rundt, samt kumring og lokk i en kommunal veg som er gruset.

Veg og kumring har med årene seget. Samlekum 17`` som var nedgravd under et dekke av belegningsstein må heves med en kumring med lokk slik at adkomst gjøres lettere for . Slike kumringer er normalt 1-meter i diameter, og øverste kumring bør stikke opp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg