onsdag 9. juli 2014

Bremserør kobber eller kobber nikkel

Fikk da beskjed om at jeg da skal bruke kobber nikkel rør og ikke vanlige. Er det noen som kan bekrefte eller avkrefte om dette stemmer? Flere resultater fra bimmers.


Land Rover › Defender Forum Bufret 2. Kobber rør kan jeg på den anden side forme in situ.

Mangellapp på bremserør og tåkelys - Freelander Forum innlegg 6. Behandle bremserør - Karosseri, lakk, rustbehandling innlegg 17. Bremserør av kopper - lovlig? Drivlinje, dekk og felg innlegg 24.


Krav til feste av bremserør - Åpen Post innlegg 30. En liten rørkutter - eller to hvis du trenger en til større dimensjoner også, er også helt suverent å ha i . Rustne bremserør og lekkasje på diffen 30.

Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Så på lager også masse av Biltema sine kobber nikkel rør. Fungerer det greit å lage bremserør i stål og bøye dem til selv, eller bør. Re: Bøye bremserør - verktøy. Men jeg vil anbefale kobber - nikkel rør.


Det er enten en kopi av Eastwood sitt verktøy, eller produsert av . Man leverte ren kobber i en periode, eller i hvertfall forsøkte. Uansett, det er ikke veldig kritisk: Punkt 1. Kobber er mykt, der er krav til klamring eller 15cm avstand Max. Det er tykkveggede kobber rør og bremserør i stål med godkjen tykkelse. Mye googling har indikert at kobbernikkel er tingen for de kan benytte kun de originale. Kobbernikkel er å anbefale, da det ikke bøy-herder så raskt som kobber.


Synspunkter eller anbefalinger om andre butikker? Det er mange som har laget kobberkjøler med rør fra Biltema og så. Blanding av kobber , nikkel og jern.

Du må logge inn eller registrere deg for å poste her. Jeg fikk engang mangellapp for rust på mine kobber - bremserør. Kobber ruster eller rettere sagt oksyderer det også, men til forskjell fra de fleste typer stål så oksyderer . Skal bytte bremserør på min golf VR6.


Tegn medlemskap i VACN eller logg inn for å poste et innlegg. Ser at Biltema har bremserør -skjøter som ikke trenger falsing. Biltema selger både kobber og kobbernikkel og påstår begge deler er godkjent . Hei, er det noen som vet hva det koster å få byttet bremserør på en NA? Fra generelt nettsøk ser det ut som kobbernikkel er saken å bruke, spesielt på.


Antisikkerhets flerbruksbiler: Før hadde vi enten varebil, personbil eller kombibil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg