torsdag 10. juli 2014

Remspray biltema

Jeg fant fram den bortgjemte sprayboksen fra CRC med remspray og dusjet. Bildar en klibbig vattenmotstådig film som förhindrar slirning och gnissel. Smarta bil-, garage- och transporttillbehör. Skulle ta noe småfix på GDS hallen i dag å pga noe kvin fra servoreima handla jeg med en boks remspray fra biltema.


Rem spray som e kalas peppar.

Ved ikke rigtigt med biltema remspray , har prøvet det på en glat rem for . Det er nok viftereimen din som er for slakk eller trenger å byttes. Når du bruker mye strøm blir dynamoen tregere å dra rundt og da hører du . This Pin was discovered by Peter Fogh Enemark. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Beskyttelsesspray til kileremme.


Spray til at afhjælpe og forebygge remslip. Midlet plejer samtidigt kileremme, eliminerer pibelyde og eliminerer efterjusteringer i .

Sist jeg hadde ute Toyotaremmene så dynket jeg dem i remspray og kjører hard stramming. Internt nr: 4-FIN-I Erstatter dato: 09. Biltema har samme til 290. Følte den var tom for strøm så jeg trilte den igang å kjørte til biltema.


Minskar förslitning, utmattning, slirning och gnissel. Lämpar sig för remmar av läder, textil och gummi. Ett tips kan vara, om nu remmen INTE ÄR SLITEN, är att åka till biltema och köpa en flaska REMSPRAY och spruta på remmen när motorn går . British military serial RW386. Previously the gate guard at RAF Halton she was . Re: HJÄLP Multiremen tjuter! Hvis du ikke gidder det kan du kjøpe remspray på biltema til kroner og spraye på så forsvinner lyden i et par måneder.


Bruker biltema remspray og gummifornyer på mine remmer. Da får en remmen godt tak i tallerken slik at en slipper denne fæle lyden remen . Men om det tystnar se det inte som en permanent lösning . Finnes det måter å pleie reimen på som gjør at den holder seg bedre? Synes at motoren går litt mykere etter .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg