mandag 14. juli 2014

Oso varmtvannsbereder brannfarlig 2016

Oso Hotwater rundt om i norske hjem. Produsent advarer mot brannfarlige varmtvannsberedere. Her kan du sjekke hvilke beredere som utgjør en brannfare ! Oso hotwater ber de som har brannfarlige varmtvannsberedere om å melde fra til dem. Innenfor sto en brannfarlig varmtvannsbereder som finnes i tusenvis av norske hjem.


OSO Hotwater av typen superserie.

En av modelle har vært årsaken til en dødsbrann. Av: Nora Evensmo Hvistendahl, 19. Se listen over aktuelle beredere på OSO. Hva synes dere om denne saken? Les også: Slik bytter du den farlige delen på varmtvannsberederen.


OSO har tidligere avdekket feil som medfører fare for branntilløp i elektrisk. Dermed så kunne den hovedsaklig . Advarer mot brannfarlige varmtvannsberedere. NRK Troms Advarsel OSO skrev i går en artikkel om brannfarlige varmtvannsberedere.

Det ble oppdaget en feil på tusenvis av OSO. Fredag kveld tok det fyr i en Oso varmtvannsbereder på Søm. Berederne er produsert mellom. Brannfarlig varmtvannsbereder. OSO varmtvannsberedere - mulig brannfare.


Fortsatt skal det befinne seg flere . Bedriften OSO i Hokksund sender ut informasjon til alle landets hustander etter at en dødsbrann i Harstad skyldes feil på en. BRANNFARLIGE VARMTVANNSBEREDERE. This feature is not available right now. Varmtvannsberedere er involvert i stadig flere branner og branntilløp. Onsdag beskriver TVi artikkelen Flere tusen nordmenn aner ikke at de har brannfarlige varmtvanns-beredere stående i huset, hva du bør . TS bør uansett ta kontakt med Oso for å få ny ledning.


Dette innlegget har blitt redigert av zanta: 11. En produksjonsfeil på om lag 60. OSO -beredere som finnes blant husstandene i Asker . Du kan eie en brannfarlig varmtvannsbereder. Har du en Oso varmtvannsbereder i huset?


Sjekk hvilke varmtvannsberedere som utgjør en brannfare her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg