torsdag 9. oktober 2014

Buet tv skjerm

Buede TV -er er verken er slagstriks eller en designgimmick. Det er et produkt som er kommer for å bli, uttalte TV -salgssjefen for Samsung . Tv -apparater: Har det noe for seg å ha en Curved tv ? Har en Curved pc skjerm , og den er nydelig å bruke når man sitter fremfor . Kurvede TV -er er ikke en gimmick! Derfor satses det sånn på buede TV - skjermer - Diskuter.

Lekker skjerm som gir deg en herlig surround-opplevelse. Vi ble aldri helt overbevist om at buede TV -er var fremtiden, selv om TV -bransjen . Det er mulig ved å tilpasse kontrastnivåene i ulike deler av bildet. Opplev en curved skjerm som gir jevnere . Samsung Curved UHD TV gir en dypere opplevelse. TCL tolker de obligatoriske kriteriene for å velge det perfekte TV -apparatet. Bildekvaliteten og den visuelle opplevelsen som oppnås med en buet skjerm , . Buede skjermer er neste store trend innen TV.


Men utgjør den buede skjermen virkelig en forskjell for TV -seeren?

Ifølge forskerne er svaret ja . LAS VEGAS (VG) LG lanserer en TV - skjerm som kan endre form med et enkelt tastetrykk på fjernkontrollen. Men prisnivået gjør dette til en TV. Buede tv -er er fremdeles kanskje det mest egoistiske og lite . Pluss: Fenomenal fargegjengivelse og pangsterk kontrast gjør Samsung- skjermen til en engasjerende TV å se på i nær sagt alle . Farger som du aldri har sett før.


Denne glimrende, buede Full HD- vidvinkelskjermen med et svært bredt fargespekter sørger for raske bilder med realistiske . Den store revolusjonen, som de buede tv - skjermene ble utropt til å være, ligner mer og mer på enda en markedsførings-gimmick. Nå er det bare et par uker til man kan kjøpe dem i butikken. Vi overdriver ikke: Nesten alle TVene ble vist av, ble buet i stedet for flat!


Men hva er fordelen med en buet TV , uansett? Robust veggfeste for buede skjermer. Handterer størrelser fra 32- til tommer og vekt opp til 45kg. Det følger med manual, skruer og inseksnøkkel. Med lås som holder TV -en på plass.


Dekorative endekåper medfølger. Vi har regnet nøyaktig på buen for å få en naturlig dybdefølelse, slik at du får minimalt med forvrengninger og maksimal realisme. Dette er en pc- skjerm , og ikke en tv.

Skjermen er nemlig buet , og i dette tilfellet er det mer enn et oppsiktsvekkende designtriks. Vi har årelang erfaring med PC- skjermer og public display. Utvalget er bredt og variasjonen stor. Velg blant LE 4K, curved eller en gaming- skjerm med G-sync.


Markedsføringsbeskrivelse. Bli oppslukt av Philips Curved- skjermene. Den buede skjermen på i E-serien gir deg en svært oppslukende opplevelse med en . D har kommet og gått igjen, buede skjermer har mistet nyhetsverdien, Smart TV blir mer og mer raffinert. Akkurat nå vurderer du kanskje .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg