onsdag 29. oktober 2014

Ip klasser

IP -systemet (fra engelsk International Protection eller Ingress Protection) er et system for å angi kapslingsgraden til elektrisk utstyr, det vil si utstyrets beskyttelse. IP-klasser-f CB8rste-tal. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. IP-grader (Ingress Protection) er det som viser armaturens evne til å tåle vann, støv og andre. IP klasse beskytter mot vannspray og regndråper ovenfra.


Kapslingsklasser ( IP - klasser ). Armaturer skal ha en IP-betegnelse. Denne består av en tosifret kode, som beskriver graden av beskyttelse mot enten vann eller . Ovenfor er et eksempel på soneinndeling utendørs. IP - klasser , også kaldet kapslingsklasser, er en standard for hvor modstandsdygtigt en genstand på især to parametre markeret med hhv.


HANSEN Nå er det ikke bare når det gjelder båtutstyr det er snakk om IP - klasser. Det kan gjelde mobiltelefoner, fotoutstyr, bærbare . For dusj uten dusjkar er sone begrenset av et horisontalt plan 10cm . Elektrisk materiel klassificeras med en sifferkod som anger vilket skydd en kapsling erbjuder, exempelvis . Het eerste cijfer (minimaal maximaal 6) informeert over de bescherming tegen aanraking van stroom voerende . IP-systemet er et system for å angi kapslingsgraden til elektrisk utstyr, det vil si. I visse områder i baderom er kravet til kapsling IP X4. För elektrisk eller elektronisk utrustning i krävande miljöer, där damm, korrosiva ämnen, fukt och vatten kan tränga in, är en god kapsling av yttersta vikt för att . Det er tillatt med belysningsutstyr (IPog IP20) av Klasse I (enkeltisolert med jord), Klasse II (dobbeltisolert) og Klasse III (lavvolt).


Les mer om IP -grader her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg