tirsdag 28. oktober 2014

Livet etter hjerteinfarkt

Her kan du lese mer utfyllende om rehabilitering etter hjertesykdom. Det er denne prosessen som kalles hjerteinfarkt. Etter en utblokking er det vanlig å bli boende på sykehuset et par døgn for observasjon. Hvordan vil fremtiden din bli?


Hvis alt går bra, vil du sannsynligvis kunne dra hjem rundt en uke etter. Et plutselig hjerteinfarkt er en stor omveltning i livet , spesielt hvis du var ved god helse .

Det kan være vanskelig å avgjøre om det er snakk om et hjerteinfarkt eller andre. Dette kalles hjertesvikt, og du er mest utsatt for å dette de første timene etter infarktet. Legemidlene må du oftest ta i mange måneder og kanskje livet ut. Mange opplever frykt etter hjerteinfarkt : – Jeg kunne våkne med. Ann-Mari Lilleskjæret går små turer, fire år etter tre hjerteinfarkt.


Hjerteinfarkt er en alvorlig livshendelse som påvirker livet til hjertepasientene . Hva kan langtidsoppfølging etter hjerteinfarkt bety for å gi disse. Da Egil fikk hjerteinfarkt , ble livet snudd opp-ned. I dag lever han et bedre og sunnere liv.

Kan jeg leve et normalt liv igjen? Hva slags skade er egentlig skjedd? Mange spørsmål melder seg etter et hjerteinfarkt. Her gir vi deg svar på noen av dem.


Effekten av eksponering for risikofaktorer gjennom hele livet kan finnes ved. Etter andre verdenskrig steg forekomsten av hjerteinfarkt i Norge . Livet etter et hjerteinfarkt blir aldri det samme som før. En kjent kardiolog sa en gang: ” Etter et hjerteinfarkt har pasienten større problemer i. En blodpropp i hjertet sitter i. Etter en ukomplisert blodpropp i hjertet kan du leve et nesten normalt liv. Et stresset liv kan være uheldig når du skal bli frisk etter et hjerteinfarkt. Kvinner opplever mer stress enn menn i forkant av et hjerteinfarkt.


Det var ikke lett å kjenne seg igjen, men etter et kvarters tid svingte vi opp foran. Sykehuslivet ble raskt en tidløs døs av herlig uansvarlighet. Strukturert trening (hjerterehabilitering) etter et hjerteinfarkt er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg