mandag 20. oktober 2014

Lime metall til tre

Dette har vært en utfordrende oppgave i mange år. Hvordan lime tre til metall og hvorfor er dette vrient? Det er en rekke faktorer som har gjort dette vanskelig . Det kan brukes på stort sett alle harde materialer, for eksempel metall , stein, tre , glass og betong – og det er like bra utendørs som innendørs.


Bruk: Velegnet der du skal lime tre mot tre og tre mot andre materialer slik som metall og hard plast. Limer tre med høy fuktighet.

Eg synest det ofte er enklare å lime tre med Tec-enn trelim. Jeg har bred erfaring med Tec som jeg synes er et flott produkt til liming av tre mot tre. Jeg brukte også Tecfor å lime tre mot stål, med . Hvilket lim og hva skal jeg bruke til. Flere resultater fra baatplassen. Hjem › Jernvare › Teip og kjemikalier Bufret Lignende Det meste kan limes og repareres - f. Vil du lime trestykker sammen og oppnå ekstrem heftevne?


I butikken finner du egne limtyper spesialdesignet for bruk på metall.

I tillegg har vi tre hovedteknikker vi kan bruke når vi limer. Vi har lim som kan brukes både ute og inne og i lave temperaturer. Vi har spesiallim for liming av tre mot tre , tre mot andre materialer som MDF, gummi, metall. Det egner seg også til mange andre . TECkan både lime , fuge og tette selv under vann.


Hvis TECskal brukes til liming av glassplatene, må akvariumet ha metallramme rundt. Kan TEClime tre eller andre materialer mot betong? LOCTITE hurtiglim brukes for rask, pålitelig, High-performance liming på bare sekunder og limer gummi, polystyren, tre , metall og plast. Vannfast Trelim Polyuretan er ypperlig til liming av fuktig treverk , samt til liming av metall , hard plast, ekspanderende polystyren, keramiske materialer m. Limet har meget god heft til tre , sponplater, kryss ner og HPL-paneler, glass- og mineralull, betong, stein, mur samt polyuretan og polystyren.


Hurtigtørkende, flerbruks og transperant 2-komponent lim utviklet etter den siste teknologien som gir sterke limfuger på de aller fleste materialer. Liming er prosessen som anvender lim for å sammenføye forskjellige materialer. I steinalderen brukte man lim av innkokt bjørkesaft til å lime kniver av flint til skaft av tre. Dette er et veldig hurtig lim. Et sterkt fuktbestandig polyuretanbasert lim.


De nye typer lim fester godt i våtrom og virker både på metall , keramikk, tre , gummi m. PVC, metall , papp og tre. Ekstra sterkt monterings lim til de fleste krevende byggeoppgaver.

ESSVE presentere fire nye lim og fug produkter som skal gjøre hverdagen til. God bestandighet mot olje, bensin, vann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg