mandag 27. oktober 2014

Kassesystem restaurant

Enkelt og intuitivt kassesystem for restaurant. Gi enda bedre service til dine kunder med trådløs bestilling og et mobilt kassesystem. Supplèr kassesystemer for restaurant hjelper deg å drive et effektivt kjøkken og gi bedre service til dine kunder.


Sammenlign pris og kvalitet på kassesystemer til restauranter – Bestill flere tilbud her! Zettle Pro er appen vår som er utformet spesielt for behovene i barer, kaféer og restauranter.

Kassasystemet vårt hjelper til med alt dette. Gastrofix er et nyskapende, intuitivt og kraftig kassesystem som kjøres fra iPad. Tjenesten er skalerbar og passer både for større restauranter såvel som små . Myndighetene krever at alle kassesystem må oppfylle lovens krav innen.


Pointsoft er laget av “ Restaurant -drivere” som er god på data – ikke data-folk som. KDR Gold er det mest fleksible kassesystemet på markedet og er meget godt . Sammen kartlegger vi deres virksomhet og finner en løsning som passer .

Vi kender dit behov når det kommer til et kassesystem til restaurant. Klik her og læs mere - eller få et uforpligtet tilbud! Kassesystem er det vi lever og ånder for. Vårt mål er enkelt: å være absolutt best på kassesystem mot restaurant - og servicebransjen. Uansett om du driver en eksklusiv Sushi - restaurant , eller skal arrangere Norges største matfestival, så har vi markedets mest effektive kassesystem og . Frontline butikkdata er et komplett kassesystem tilpasset bransje.


Systemet er enkelt å ta i bruk,. Neste generasjons kassesystem skreddersydd for restaurant , bar og kafé. Et skybasert kassesystem med full integrasjon mot ditt Tripletex-regnskap. Nem og sikker betaling med online kassesystem til iPad. POS kassesystem til restaurant , bar og café.


Læs om den fleksible løsning her. The iPad POS system orderbird POS is a complete POS solution that is ideal for bars, restaurants and clubs. The cash register system can be individualized . DUELL POS - et enkelt og lynrask kassesystem.


Den har ikke integrert printer noe som gjør den til et fleksibelt kassesystem med tanke på.

Uanset om du har brug for et system til restaurant , detailhandel, skole, frisør eller kantine, er der adskillige muligheder at vælge imellem. Bizsys leverer online kassesystemer (POS systemer) og dankortterminaler til en bred vifte af butikker, restauranter , caféer og barer. Norshop Restaurant Pro kassesystem og redigere .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg