onsdag 29. oktober 2014

Fakta om vann

Pengene går til Kirkens nødhjelp og skal brukes til å gi en million mennesker tilgang til rent vann. Bildegalleriet inneholder fakta om vann. Kroppen din består av minst prosent vann ? Kun en halv prosent av dette er lett tilgjengelig . Her kommer mer eller mindre kjente fakta om vann.


Vann er menneskets viktigste næringsmiddel.

Hver dag bruker hver person i Norge ca. Rundt l går til drikke og matlaging, . Den beste måten å opprettholde væskebalansen i kroppen er å drikke mye vann. En voksen person trenger i gjennomsnitt minst liter væske hver dag. Omtrent av jordas overflate er dekket av åpent vann slik som hav, innsjøer og elver.


Begreper knyttet til temaet snø, is og vann. Vanligvis brukes ordet vann om forbindelsen i flytende form, men her vil vi . Hvor kommer naturlig mineralvann fra?

Hva er forskjellen på kildevann og naturlig mineralvann? Les videre om vannet i verden og om hva som kan gjøres. I fattigste områdene i verden bruker en person liter vann per dag til drikke, mat,.


Norges største innsjø heter Mjøsa. Verdens største hav er Stillehavet. I denne artikkelen skal vi gi deg . Når rundt prosent av jordoverflaten er dekket av vann , er det vanskelig å forestille seg at vi noen gang kan få problemer med vanntilførselen. Velkommen til Salaby, et nettsted fra Gyldendal Norsk Forlag AS. Fakta : Vann kan bli kjemisk syntetisk fremstilt ved å forbrenne rakettdrivstoff.


Overforbruk av vann kan føre til unormal svetting, urinering og til og. Det skandinaviske ordet vinter, . Fun facts om brus og vann. Macks Ølbryggeri i Tromsø fikk franske champagneprodusenter på nakken da de nektet å slutte å produsere . Alt du trenger å vite om vann - forbløffende åpenbaringer og fascinerende fakta i Geberit AquaTimes magasin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg