tirsdag 28. oktober 2014

Hva skjer på gjøvik i helga

Parken har blitt dobbelt så stor samt fått lekeapparater for de minste. Rådhuset, og vegg i vegg med Strand Hotel. Finn og kjøp billetter til F Fjellhaven, GJØVIK på ticketmaster.


Gjøvikregionen Hadeland og Ringerike! Rita Eriksen - Songbird søn.

Duke Ellington Sacred Concert fre. Attribute(data-ohref)):a. Denne helgen er siste mulighet til å få med seg en åpen omvisning i utstillingen Pariserne. Vi håper å se DEG på tribunen lørdag!


Og hva er vel bedre enn litt ishockey etter jula? Tromsø ishockeyklubb vant . Tre damer møtte fra Kristiansund i år, Vigdis og Åse som representanter .

I helga har barn kost seg med lek, sang og løst ulike oppdrag og mysterier i kirken sin. Vi vet hva som skjer i Oslo! I løpet av denne helga i juni setter vi fokus på mange sider av livet på bygda med skogen . Har du lyst til å bli tryggere på hva du skal gjøre hvis ulykken plutselig er der? Da bør du kanskje krysse av helga 17.


Fordi de ser hva som skjer med dem som sier noe som kan . I helgen arrangeres Barnekretsturnstevnet for Oppland Gymnastikk og. Selv om det Valentinsdag i dag, så håper vi kjærligheten og turen denne helga går til Valdres, sa Harald Høyvik fra Valdres Alpinsenter. Med kognitiv menes det som har med erkjennelse, oppfatning og tenkning å gjøre. Kognitiv funksjon handler om tankeprosessene våre. Sveastranda camping hadde kjempetrafikk i helga.


Men det mest populære på nettsidene til gjovik. Kontorleder Birgit Jostad Solbakken ble i helgen damevinner i veteranmesterskapet under NM i leirdueskyting. Fagforbundet Oppland gratulerer så mye!


Neste års lærerkabal er snart klart, og vil bli sendt ut over helga.

Hele 8svarte i helgen på spørsmålet på oa. Her er speiderrelevant informasjon om hva som skjer på Stenberg 2. Jeg flytter inn i Sørbyen studenthjem nå til helgen :). Det skal du få meg til å tro. Skjer ikke at DU selger noe billig :p.


Arrangementet er i gang når Kongeparet ankommer i bil. Fagprøve dato er satt, i helgen står årets juleshow for tur, og jeg skal ri både her og der. Men hva skjer egentlig med bollemor når du drar?


Teater Innlandet formidler både teater og dans. Repertoaret består av egenproduserte oppsetninger, coproduksjoner og gjestespill. Også i Vestby innførte de i helga vanningsforbud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg