onsdag 22. oktober 2014

Scarabeo 8 kontrakt

Kontrakten starter i juni og vil vare til tredje kvartal. Riggen var favoritt til kontrakten , som gjelder boring av . Saipem-riggen får bore to brønner til, i tillegg til de fire den fikk tidligere denne måneden. Forlenget kontrakt for scarabeo 8. Endelig – en rigg som får mer jobb.

Nå blir riggen liggende hos Westcon ut . Scarabeo er etterspurt på norsk sokkel. Denne kontrakten ble avsluttet i slutten av september. Riggen jobbet på kontrakt for Norske Shell og arbeidet på Ormen Lange-feltet. Politiet etterforsker ulykker og alvorlige olje— og gass-hendelser på norsk sokkel.


Med en langsiktig kontrakt , samt lang og solid erfaring i faget, føler Arnt. Eide Marine, Ligt Well Intervention Vessel - E kontrakt for elektro, instrument og. To Statoil- kontrakter til Ocean Installer.

Riggen er på kontrakt med ConocoPhillips frem til sommeren. West Hercules har fått kontrakt med Statoil for leting i Barentshavet i år. Yme Kontrakt med utfordrende grensesnitt Utfordringer i alle ledd: - Design, Produksjon,. Meget effektive terrassevarmer fra Sunwind som dekker et område opp mot kvm, og er utstyrt med rustfri brenner og piezotenner.


Saipem har inngått kontrakt med ENI Norge (ENI) for bruk av . License Contact owner for more information. Maersk Innovator (Maersk) 07. Eksempler på rigger som har vært på konsortium- kontrakter : - Bredford . I kontrakten med Aker BP ligger det boring av inntil fire brønner.


I en fersk holdningskampanje utfordrer FINN nordmenns shoppetrang ? Et par koselige joggebukser fra Fixoni, laget av en behagelig bomullsblanding med myk tøystrikk i midjen og ved anklene. Materiale: bomull, polyester . Saipem ble i september tildelt nye kontrakter verdt totalt 600. Vedlikeholds- og modifikasjonskontrakt for Goliat er tildelt Apply Sørco.


Fredag, scarabeo kontrakt 06:- 20:00. Westcon Yard har sikra seg sin tredje riggkontrakt på relativ kort tid. Kraemer Maritime med ny millionkontrakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg