onsdag 15. oktober 2014

Glassballong 5 liter

Passer fint til test-brygg, split-batch. Glassballong liter for patentkork. Indre diameter i åpningen er 28mm.


Lukkes med patentkork eller silikonpropp . Gjærlås med gummipropp og rød hette passer til dette produktet. Sterile Siphon Starter - For 3- gallon Carboy.

Perfekt til åpen gjæring og kombucha. Har noen glassballonger som er brukt til vin dog. Etter bruk spyler jeg med 4- liter kaldt vann og tømmer ut gugga. For ujevn bunn til magnetrører: 16. Flere resultater fra forum.


Innlegg dexus Tir Feb :am. Noen som vet hvor man får kjøpt klare beholdere av glass med lokk på liter eller mer? Deretter fylte jeg opp med en liter vann, merket av på tapen (begge sider), og gjentok prosessen til jeg var på toppen.

Jeg la til et merke for. Navn BRYGGERSPANN LITER M. Vi anbefaler å være forsiktig med glass. Unngå store temperatursvingninger (f.eks kald væske i varm tank), samt temperaturer over . Biofinity-toric-BFNTR3-de-Cooper-Vision. Grønn glassballong med korkpropp. Med mm hull til gjærlås.


Vi skaffer det meste på 2- virkedager! Laboratorieflaske 5ml 900. Speidel Gjæringskar 60L 7900.


Sunnhordland maraton vert arrangert på Stord laurdag 5. Heller over til glassballong via trakt med sil. Det gjæret mest de første dagene, men vi hadde ca liter øl, og det ble ikke noe . I anledning turlagets -års jubileum, inviterer vi til gratiskonsert med Randi Tytingvåg trio - kl. Til liter vin: liter rensede. Leverandøren kan da kalle . Silte mosten og hadde vinen på glassballong.


Tilsatte ca liter temperert vann til avsilet og fikk ut litt mer av vinen over til ballongen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg