tirsdag 21. oktober 2014

Kalk til plen pris

Vi har prisgunstig PK-gjødsel der det ikke skal gjødsles med nitrogen, MAP NP. Riktig pH-verdi i jorden gjør det lettere for plantene å ta opp næring. Byggmakker har et godt utvalg av kalk og gjødsel.


Handle på nett - hent i butikk. PLENGJØDSEL 5KG WEIBULLS. Tilgjengelig i butikker.

Da gir man gresset i plenen bedre vekstbetingelser, og man kan lettere unngå mose og ugress. Hos MAXBO finner du et bredt utvalg av jor bark, gjødsel og kalk. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. Produktet kan kun kjøpes i våre varehus.


Du kan gjødsle enten over eller under plenen. Når plenen har tørket litt opp, men jorden fortsatt er fuktig, spre ut ca. Dersom det ikke regner i løpet av et par dager etterpå, er det viktig å vanne . Gjødsling av planter kan du starte med når spirene titter opp av jorda.


Når snøen smelter titter plenen frem, gul og tørr og pjuskete.

Mange lurer på om de skal kalke plenen. Det er ikke gitt at kalk er riktig for . Folk glemmer å gjødsle plenen , og da kommer mosen, forklarer Kai Røssta. Ifølge eksperten trenger ikke plenen kalk hvert år. Hans råd er at man sjekker jordens surhetsgrad – pH-verdi – før man begynner å kalke.


Det finnes kalk i løs form og granulert. Det gjelder særlig saltpeter som kan svi plenen hvis det blir liggende oppå plenen. Prisen er på en halv million kroner, og skal bidra til debatt og . Jan – april er tiden for å kalke.


Kalk og gjødsel, med andre ord. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Kalker en hvert år øker ph.


Vi får ofte tips og gode råd om å kalke plenen hvert år, særlig fra ivrige kalkprodusenter og -leverandører. Ofte er det nok kalk i jorda fra før, . Priser på våre produkter i løsvekt, pr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg