torsdag 16. oktober 2014

Kite utstyr

Stort utvalg og lave priser - fri frakt. Windsurfing brettseiling sup kite starboard serverne roberto ricci designs rrd. Dra på topptur, kryss Grønland og Sydpolen eller sett heftige triks. Skaff deg en kite - les hva du trenger av utstyr.


Her finner du ikke en markedsoversikt, men forslag på en framdrift i utstyr som gjør at. Ved kjøp av brukt kite bør du forsikre deg om at kiten har mye depower.

Vi tar med oss alt vi har av Cabrinha utstyr og tar turen til framnes kitespot. Værmeldingen ser lovende ut for vind og du få muligheten til back to back testing av . Solastranden, utenfor Stavanger, er Norges kite -paradis, og egner seg. Som i alle andre idretter finnes det også her uendelig med utstyr. Ved hjelp av Christopher Dons, Geir Norland og Bjørn Kaupang har vi produsert en kite serie i fem. Det viktigste utstyret i kitesurfing vil være kiteboard og selve dragen.


Kitebrett med ballonghjul til Kiting på åker ol. Fluid har utstyrsveiledning i butikken sin hver torsdag kl.

Vært den største butikken og . Gå til Utstyr - Både kiten og kitebrettet kommer i mange forskjellige utgaver alt etter hvilke forhold de skal brukes under, samt kiterens høyde, vekt og . Selger mitt kiteutstyr som nær sagt er ubrukt, brett, kite og trapes er kun brukt 4-ganger, og fremstår som nytt. Bruktmarked og salg av kiteutstyr kun i Norge i NOK. Har du ikke utstyr men vil ut å kite ? Vi har også morsomme leketøy som bølgebrett, wakeskate and landbo. Under RRD telt, vil du finne nye brett og kiter leveres av vår partner RRD.


For å maksimere din kite erfaring, vi bare gi utstyr av nyeste design og beste kvalitet . Pakken for deg som kan kite og har eget utstyr. Få tips og bli motivert av vårt staff på plass. Mulighet til å kjøpe coaching fra våre profesjonelle instruktører. Lær deg kunnskapen til kite alene på fjellet med ditt eget utstyr. Test ut sikkerheten på utstyret før du setter i gang å kite.


Prisen inkluderer instruksjon og leie av kiteutstyr. På jakt etter bølger eller vind? Pakk bare utstyr som du trenger for å drive med sporten, og pass på at brettet ikke er større . Surfebrett og Kite Utstyr.

Vare til av totalt 104. Dakine Kite Compression Bag Black-20 . Under disse reisene ble vi klar over at det var et marked fullt av flott utstyr som ikke var tilgjengelig for oss i europeiske land.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg