tirsdag 21. oktober 2014

Apotektekniker voksenopplæring

Dette er kurset for deg som har erfaring fra apotekarbeid og ønsker autorisasjon. Du lærer om legemidler og andre apotekvarer, . Voksenopplæring apotektekniker. For voksenopplæring , sjekk din fylkeskommune.


Videregående skoler med apotekteknikerlinje.

Er du over år og ønsker utdanning innenfor skolens program-områder kan du ta kontakt med BORK, skolens avdeling for voksne. BORK tilbyr også kurs til . Jeg vet jo at det er en videregående utdannelse og med luselønn, men det er det jeg vil. Er det voksenopplæring eller? Vi tilbyr gratis videregående utdanning for voksne.


Utdanningen kan føre fram til fagbrev, yrkes- eller studiekompetanse. Du kan også få veiledning og . Alt om Apotektekniker og relaterte studier, skoler og utdanninger som leder til jobb som Apotektekniker.

Voksne over år som ikke har fullført videregående, har rett til videregående opplæring, . Voksne som søker voksenopplæring har i det året de fyller år rett til gratis realkompetansevurdering og videregående opplæring, hvis de . Opplæring organisert for voksne ( voksenopplæring ) retter seg mot kandidater som er år eller eldre, og som ikke har . Det er i utgangspunktet mulig å søke voksenopplæring i alle fag som fins i det videregående opplæringssystemet. Noen videregående skoler tilbyr voksenopplæring , mens alle kan hjelpe deg . Telemark fylkeskommune har ansvar for videregående opplæring til voksne. Voksne fra det året de fyller år og som ikke har fullført . Mangler: apotektekniker Voksne - videregående opplæring og realkompetansevurdering.


I Nordland er det de karrieresentrene i Lofoten, Vesterålen, Ofoten, Bodø, Salten, Mo i Rana, Mosjøen, Sandnessjøen og Brønnøysund som . Blir det voksenopplæringen da kanskje? Den største forskjellen mellom apotektekniker og farmasøyt er at farmasøyter har eksepedisjonrett. Fra russisk til norsk apotekteknikerutdanning. Svetlana er år og har arbeidet på . Kommunen har ansvar for å tilby grunnskoleopplæring for voksne og fylkeskommunen har et tilsvarende ansvar knyttet til videregående . Oslo voksenopplæring KarriereStart.


Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer.

Ambulansefag på Vgog tannhelsesekretær på Vg? Vi har også et godt utdanningstilbud innen voksenopplæring. Kombiklasse med apotektekniker og helsesekretær, elever.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg