fredag 10. oktober 2014

Vindskjerm camping

Vi selger vindskjermer fra . Alt om bobil, camping , bobilferie og bobilutleie. Vindskjerm - levegg til bobiler og campingvogner på campingplasser. Kraftige bakkespyd med krok, stk.


Legg til i innkjøpslisten. Bufret Fleksibel vindbeskyttelse av Oxford-stoff i fire deler.

Med små vinduer og et bånd med UV50-beskyttelse øverst (cm) Stolper av stål (Ø mm) med jordanker . Utstyr til camping og bobil - vi har det. Telt og teltutstyr, stort utvalg av campingtelt, telt til bobil og campingvogn, rett hjem i postkassa. Stort utvalg, lave priser og rask levering. Levegg Thule vindskjerm 300x155cm inkl bag og fester. Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping , bobil og fritid.


Perfekt på stranden uansett. Stabiliseres av metallstolper med støttelinjer.

Leveres i oppbevaringspose. Det å ha riktig utstyr til camping og turer i skog og mark gjør opplevelsen så mye bedre, og frister dermed også til gjentagelse. Kanskje det blir en tradisjon å dra . Ekstra modul til levegg Westfield Performance Windshield Pro.


Med en levegg kan du skjerme uteplassen for vind eller innsyn om ønskelig. Europris har et bredt utvalg innen uttrekkbare levegger på rull! Norges største butikk med campingutstyr!


Besøk vår butikk på 8mi Tønsberg eller bestill varer online - og hent i butikk. Vi tilbyr et stort utvalg . NiCaSil behandlede sylindrer. Lurer du på hva du trenger til camping turen? Vi har et stort utvalg av tilbehør til campingturen. For eksempel sitteunderlag.


Dette sammenleggbare campingkjøkkenet har komfyrområde med vindskjerm , en stor arbeidsflate og et skap med hyller. Det er perfekt for utendørs bruk. En ultralett vindskjerm i aluminium som kan brettes rundt alle typer brennere og friluftskjøkken.


Kan tilpasses etter terrenget og vindretning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg