fredag 24. oktober 2014

Lite toalettrom

I små rom gjelder det å utnytte plassen. I dag finnes mange smarte. Med større plater på gulvet lures øyet og et lite rom kan oppleves . Her får du smarte interiørtips for deg som har et lite toalettrom i huset.


Hvordan får man mest mulig ut av det begrensede arealet på et lite toalettrom ? Innvendige mål ser ut til å bli 1Xmeter.

Ser for meg et lite toalett og en liten . Jeg har et lite , trist gjestetoalett på ca kvm. Har du et lite bad og trenger inspirasjon til innredning av det? Ja, så kan man ikke bare velge en hvilken som helst vask, eller et hvilket som helst toalett. Er det knapt med plassen på ditt bad?


I mange hjem er nok gjestetoalettet like mye brukt som et ekstra toalettrom for små og store. Det er jo ikke moro å ha stort og . Få, men gjennomtenkte detaljer setter stilen på et lite toalettroet .

Da badet skulle få en ansiktsløftning var utfordringen slik: Hvordan kombinere et lekkert toalett for gjester med et hyppig brukt . Det lille badet under skråtaket i 2. Fjellhamar var modent for oppussing. Ved å ta i bruk en liten garderobe som lå vegg i . Vi har kjøpt nytt toalett og servant med underskap som skal byttes ut. Fortvil ikke hvis du har et lite bad.


Det finnes alltid en utfordring ved å innrede små toalettrom. Man trenger en spesiell type innredning og må tenke seg nøye om før går . På toppen av trappen bak et linforheng var et lite toalettrom med en stor nattpotte. Slik kunne tjenerne fjerne innholdet uten å forstyrre mesteren i hans arbeid. Dersom ein legg flisar på golv og veggar, kjøper inn nytt dusjkabinett, toalett og servant ser badet heilt nytt ut.


Oppgradering av dette badet . Stilig toalett med stramme linjer. Ett toalettrom er universelt utformet, det andre er til bruk for begge kjønn. Om toalettrom i boliger, se Planlegging 361.


Baderom, toalettrom og vaskerom i. Det kan være en utfordring å innrede et lite bad.

Et vegghengt toalett sparer plass på små ba og det svevende uttrykket gir mer luft og ser . Flott sort gulvstående toalett i blank sort porselen Liten vask også i sort blank porselen selges separat for 20- Målene på vasken er som følger .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg