onsdag 28. januar 2015

Agios nikolaos strender

Hovedstranden Kitroplatia er dekket av grov sand. Agios Nikolaos har 3-fire små strender. Det ligger mange restauranter og kafeer rundt . Vannet er svært grunt og Almiros er særdeles barnevennlig.


Reiseinfo, billige flybilletter, hoteller, leiebil og mye mer kan du ordne på ferieguiden.

Norges største ferieportal! For deg som ikke liker overfylte strender og bråkete natteliv. Inne i sentrum er det to små, velholdte strender med grus og småstein.


De fleste strendene på Kreta er sandstrender , og mange steder er de veldig. Også på den sørvestre kysten finnes det fantastiske strender. Byen har flere administrerte strender hvor en kan drive med diverse former for.


Vis hotell og strender på kartet.

Du finner flere lett tilgjengelige strender like i nærheten. Rundt Agios er det mange badegjester på strendene. Stranden, eller rettere sagt det er to strender , adskilt med et klippefremspring, ligger ca. De romantiske omgivelsene og den koselige småbystemningen er veldig populært . Supert anlegg med mange restauranter, flotte private strender omgis service. Det finnes to små strender midt i byen og et par kilometer sørover ligger . Ingen bestillingsgebyrer - laveste pris garantert!


Det betyr færre landsbyer, veier og strender fri for parasoller og barer. På Santorini (Thira) har Kamari- strendene fått blått flagg, . Her finner du - om du går litt utenfor turisttråkket, stille strender og. Italienerne invaderer strendene for å plaske med sin madonna og . Det er mange strender i nærheten, hvorav mange har blitt tildelt det . Kretas vakreste strender finner du utenom charterstedene. Fra kystlinjen med eksotiske strender og turkisblått hav til innlandets.


Det er to mindre sandstrender med gratis solsenger og parasoller for hotellets. Denne byen er spesielt verdsatt av turister.

Hvis du ikke vil bruke alle . Området har også meget gode strender med mange grotter mellom Ierapetra og Kapsa klosteret, der .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg