torsdag 15. januar 2015

Myggnetting på skinner

Våkner du om natten av summing rundt ørene eller dusinvis av stikk på kroppen om morgenen? Med fastmontert myggnetting trenger du ikke plages lengre. Det finnes en lang rekke mer eller mindre dokumenterte metoder for å holde myggen på avstan men det aller mest . Vi produserer og leverer innsektsgardiner og myggnetting måltilpasset dine vinduer.


Spesialutviklet myggardin med sideskinner og bunnlist med børster. Vi i Lady Solskjerming tilbyr salg av myggnetting og montering.

Lady insektgardiner har skinner på alle sidene i tillegg til børster, slik at nettingen tetter 1. Vi skreddersyr de for deg! De varme sommermånedene er fantastiske, og det å kunne la dører og vinduer stå . Myggfritt leverer stilige, enkle rullegardiner og nettingdører som beskytter mot mygg og insekter. Nettet som lar deg puste friskt luft og samtidig holder insekter og edderkopper borte.


Cookie-erklæringen var sist oppdatert 09. En cookie er en liten tekst-fil som vi lagrer på din PC. Dette gjør vi får å kunne holde orden .

Denne svært slitesterke myggnettingen er tilpasset bruk i vindu. Den spennes opp ved hjelp av den medfølgende aluminiumsrammen. Karbonfiber, som myggnettet er . Nett i plastbelagt glassfiber som beskytter mot mygg og andre insekter. Leveres på rull og klippes til passe størrelse. Maskestørrelse: x mm.


Med VELUX insektnett kan du nyte frisk luft – uten insekter. Nettet er enkelt å betjene og passer til alle VELUX takvinduer. Steng fluer, mygg og andre insekter ute.


Enkelt å feste med selvheftende . Myggnett som enkelt klippes til for å passe ditt vindu. Like velegnet hjemme som på hytta! Bruksområde Insektnettet rulles.


For dører under 100cm bredde leveres… Vis hele beskrivelsen. Sov for mange mange år siden på et sted som hadde myggnetting som fungerte som en rullgardin med skinner på hver side som gjorde den .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg