onsdag 28. januar 2015

Klemringskobling 10mm

For VVS er det laget kataloger, VVS Teknisk som du nå holder i hånden og VVS Synlig som du finner på vår internettside under Kataloger. Forkrommet rett klemringskobling , mm. FPL klemringskobling for myke og harde kobberrør og myke stålrør. TA FPL skjøteunion - mm, forkrommet.


Klemringskobling mm , 5-pakning for kobberrør. Plugg for klemringskobling. KLEMRINGSKOBLING 10MM ( 5PK). Velg butikk for å se prisen i ditt varehus . Du må kappe røret til der det ikke er deformert lengre slik at det er helt rundt, da skal den gå på.


Logg inn for å se lagerstatus og pris. Har en kompresjonskobling i den ene enden og utvendig gjenge i den andre. Brewcrafter, og alle spiralkjølere med 10mm ytterdiameter. Nei det er ikke lett å få en 10mm støttehylse inn i et rør som er 10mm utvendig, hvis jeg har forstått deg rett. Men det står på den, hvilken type . En fleksibel klemringskobling til metalrør i varme-, køle- og brugsvandssystemer.


Det samme hus passer til op til . Se her, hvordan du monterer en vandhane til håndvask. Finnes i flere dimensjoner. Skjøtekobling med klemringer og. Hylleplass: velg varehus Loading.


Kjøp FPL union med kuplinger x 10mm 3fra TA til kr 5i nettbutikken. Prop til klemringskobling , stk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg