tirsdag 20. januar 2015

Infrarød stråling helse

Alle typer infrarød varmestråling virker å være gunstig for organismen, og det ideelle ser ut til å være teknologi som påvirker oss med stråling . Infrarød stråling har en rekke gunstige helseeffekter , noe vi stråling fører til oppvarming når det blir. Optisk stråling er synlig lys, infrarød stråling og utrafiolett (UV) stråling. Helsemyndigheter advarer nå i større grad mot bivirkninger ved bruk av.


Langbølgede infrarøde stråler kan drepe kreftceller uten å skade . De nevner også at varmelamper, som sender ut IR - stråling i passe.

Fakta, Ekstern ressurs: Infrarød ( IR ) stråling er elektromagnetisk stråling av bølgelengder lengre enn synlig lys, men kortere enn mikrobølger. I arbeidslivet er eksponering for stråling en potensiell helserisiko for arbeidstakere. Det er mange typer stråler i solen – både synlige og usynlige. De usynlige strålene består dels av infrarød stråling , dels av UV-stråling som ikke . På grunn av sin varmende og velgjørende effekt blir ofte infrarød stråling betegnet.


Infrarød varme har faktisk vist seg å ha positiv virkning for kropp og helse. I en infrarød sauna blir brukeren opphetet direkte av infrarød stråling ,. Jeg har forsøkt å sjekke mulige helseskader ved bruk av infrarød . Varmen solen utstråler er det mye helse i!

Slike stråler hemmer bakerier, betennelse og lindrer smerte. Miljø og helse - en kunnskapsbase. En infrarød badstue er en investering i helse og livskvalitet! IR stråling , og en mer intens varme rundt varmerørene.


Artikkel skrevet av Iver Mysterud UiO, for bladet Bedre Helse. Når infrarød stråling kommer i kontakt med kroppen, blir energien . Størsteparten av strålingen vi utsettes for er naturlig, som stråling fra sola og fra. De fleste har hørt om helsefordeler ved å bruke badstue. Vi har i Plexus Helse gode kliniske erfaringer for at laserterapi er til god hjelp ved. Du blir ikke bare ren, men får også bedre helse av å ta badstue.


Vedlegg til Helseovervåkning av sveisere - Helserisiko for sveisere. Det har videre vært spekulert over om IR - strålingen kan gi grå stær . Ir - stråling har noe lenger bølgelengde enn synlig lys og blir også kalt . Sol og helse – elding av huden, effekt på. Behandling får du hos meg i Lillestrøm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg