mandag 19. januar 2015

Kompositt vask intra

Intra Quadra er en serie med firkantede vasker for deg som ønsker. Mest populære produkter i denne kategorien. Intra juvel universo 150d vendbar kjøkkenkum. Kjøkkenvask i alle utførelser og prisklasser.


Vi har kjøkkenvasker i alle utførelser og prisklasser. Våre kjøkkenvasker er levert av anerkjente europeiske .

Se vårt store utvalg av vasker til kjøkkenet. Materialet er en blanding av . CristaliteCristalite har satt en ny standard for komposittvasker. INTRA såpedispenser for kjøkkenvasker.


Såpedispenser til Intra kjøkkenvasker. De stramme linjene og de avrundede hjørnene gir et moderne, men harmoniskt uttrykk. Vi har et stort utvalg av vasker til bad og kjøkken. Stålvask , porselen eller kompositt , nedfelt, planlimt eller underlimt?


Vi tilbyr hele sortimentet av vasker og armaturer fra Franke, Intra , Blanco, Quooker og Lino.

Driver å pusser opp et kjøkken og er ute etter kjøkkenvask. Meget Exclusive Benkeplater i Granitt og kompositt leveres til - Meget Konkurransedyktige Priser! En kjøkkenvask er ikke bare en kjøkkenvask - la deg inspirere av de mange mulighetene! Intra AS utvikler produkter med skandinavisk design og har lyktes i å. Intra AS har produksjon i Norge, Sverige og Danmark og har egne. Vi leverer også vasker fra produsentene Blanco, Franke og Intra (bestillingsvare) . Underlimt vask FRANKE, Underlimt vask.


Ingrid Johansen er salg- og markedsdirektør i Intra AS, som er inne med et nytt sortiment hos. Se vår prisliste eller benytt online priskalkulator, velg granitt eller kompositt. Våre benkeplater i granitt og komposittstein har høy status og kvalitet,. Vi forhandler også vasker og blandebatterier fra Intra og Blanco. Vi bruker også porselen, eller plater i naturstein eller kompositt.


I tillegg kan det leveres vasker i kompositt og stål. Ellers kan vi også tilby plater i naturstein og kompositt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg