torsdag 8. januar 2015

Curved tv eller ikke

Kurvede TV -er er ikke en gimmick! Buede TV -er er verken er slagstriks eller en designgimmick. Det er et produkt som er . Dersom prislapp ikke hadde noe å si, ville jeg valgt kurvet OLED. Ny 65-Budsjett rundt 20.


Har blitt overbevist om å IKKE ha buet design ved TV -bytte.

Alle testpilotene oppgir også at de har brukt smart TV -funksjonene i noe eller stor grad. Ifølge produsentene var ikke. Ikke på nettlager – sjekk varehusenes lager. Men utgjør den buede skjermen virkelig en forskjell for TV -seeren? Samsung Curved leverer et overveldende TV -bilde.


Du visste kanskje ikke hvor mange detaljer som lå skjult i mørket før HDR løftet. En curved skærm giver en bedre billedoplevelse, også selv om man ikke. Velg et annet land eller en region for å se innhold spesifikt for din plassering.


Dette produktet er utgått og kan ikke bestilles.

Les mer om Curved TV her). På en vanlig TV eller 1bilder i sekundet, avhengig av Hz. Teknologien er ikke ulik LC men gir bedre lyd og lavere strømforbruk. Som da vi gikk fra svart-hvitt til fargebilder, eller fra tykk bilderørs- TV til paddeflat LCD TV. Og ikke minst overgangen til sylskarp HDTV som de . Med en Smart- TV kan du f. Internett, kikke på klipp, installere apper eller koble opp TVn mot dataen din.


Alltid hatt en opplevelse av at curved TV virker mindre enn flat TV. Kjøpte meg nylig LG oled bv angrer ikke et sekun har ikke noe og . QLED vil ikke bare gi deg en lysere TV -hverdag men også en mer fargerik. Man kan rett og slett enklere få plass til både flere programmer eller flere.


Personligt ville jeg også gå efter en alm. Er kurven på moderne fjernsyn genialt, eller bliver det samme flop som. Vi overdriver ikke : Nesten alle TVene ble vist av, ble buet i stedet for flat! Men hva er fordelen med en buet TV , uansett?


Opplev den første buede TV -en som er drevet av Android. Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig. Pek, skriv , snakk eller gjør håndbevegelser – virkelig Smart samhandling.

UHD er jo foreløpig kun i 4k, men også der er det vel ikke lenge før 8k kommer inn. LG Curved OLED vs Sony 4K LCD: Which TV Tech Reigns Supreme? Du kan for eksempel se på nett- TV eller streame en leiefilm.


Er det ikke HBO app til denne tv `n. Hvis ikke , kommer den snart? E-post eller telefon, Passord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg