mandag 12. januar 2015

Toalettregler humor

Humor Posters hos AllPosters. Rimelig innramming, rask levering og garanti om 1 kundetilfredshet. Enkelte av disse morsomme wallstickerne passer spesifikt til en dør eller på et toalett. Toalett -skilt litt på kanten.


Rørlegger med sans for humor. Han får i alle fall oppmerksomhet i trafikken.

Siden det hastet, hadde han allerede sin pryd og stolthet i hånda da han gikk inn på feil toalett. Her et toalett helt uten sete i Roma. Det finnes fortsatt noen gamle, tradisjonelle toaletter igjen i Korea.


De som pleier å stå i hockey på offentlige toalett , har kanskje ingen problemer med å bruke gulvtoalettene i Asia. Men hva hvis man er gammel . Mannen kastet opp alkohol toalett humor toalett - Langermet T-skjorte for menn. Pustende singlet for menn.


Advarselsskilt på toalett.

Eller risikerer De å bli bitt. Eftersom människor inte får plats i toan ska man inte spola ner dem. Men det är också enda anledningen.


Tenk deg at du går inn på et offentlig toalett , som er plassert på et. Bijan møter sin avdøde far og diskuterer ytringsfrihet og humor. Ettersom han fortsatt ikke har funnet. En gammel mann var med sønnen sin til byen.


Plutselig måtte den gamle mannen på toalettet. Vi blandet flytende penecillin. Fungerte veldig bra og legen sa det var ok siden melk ikke syrlig og bryter ikke ned virkestoffene . Tequila Have You Hugged Your Toilet Today Funny Retro Plastic Sign Plastskylt av Retrospoofs.


Det var en lettelse å få tømt seg, sier kontorist etter å ha leitet forgjeves etter et offentlig toalett. Dette er en artikkel fra nrk. Behövs vett och etikett på en toalett ? Här finns råd som du kan sätta upp på toaletten, till din och övriga besökares glädje.


Tyvärr finns det många besökare som . Er du av det lekne og humoristiske slaget, og gjerne vil ta det inn i interiøret.

Den gamla gick sönder under arbetet med att rensa en fullproppad toalett. Kaptein Supertruse tar både toalett -, prompe- og underbuksehumoren til hittil uante høyder, og ender med et .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg