onsdag 21. januar 2015

Montering damixa blandingsbatteri

Se her, hvordan man monterer en vandhane til håndvask. I denne video viser vi, hvordan man monterer en vandhane med tilslutningsslanger med 10mm spids. Trænger den gamle bruser til en udskiftning, så se med her.


Vi skifter et gammelt termostatbatteri til en ny. En vandhane skal være med til at gøre hverdagen lettere og smukkere.

Derfor har vi udviklet mere end armaturer, så der også er en som passer lige til dig. Vi har lavet en række vejledninger til forskellige typer af blandingsbatterier. Læs mere om reparation og udskiftning af blandingsbatterier. Hvis din vandhane drypper eller du vil montere en ny, må du så gøre.


Skal du have monteret et håndvask armatur? Efter du har set denne video, ved du hvordan du skal. Montering af toiletsæde med Soft- Close.


A tap is an instrument that should make your everyday-life easier, smoother and more beautiful.

Damixa Køkkenarmatur - Space køkkenarmatur. Bufret Oversett denne siden 5. Jeg har et nyere damixa serie armatur som drypper. Nyborg finder du armaturer fra bl. BLANDINGSBATTERI NICKEL BRUSH.


Vi kan levere alt fra Damixa. Smør pakningerne i bunden med armaturfedt, inden du monterer. At skifte blandingsbatteriet på vandhanen er noget, mange kan klare selv. Gør-det-selv VVS videoer med guides, gode rå produkt-præsentationer og meget mere.


Problemet er at der sidder et rundt blandingsbatteri , og det er vist ikke så. Der findes dog nogle kødbensmodeller fra damixa , men så skal du. Det er ikke muligt at montere en skoldningssikring ved VVB pga. DAMIXA New Arc køkkenarmatur.


Greb til blandingsbatteri. Vandsparen leveres med overgangsring, så den kan monteres på armaturer med både . Titan Blandingsbatteri Har Uimodståelig Substans. Flexslanger med mm studs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg