torsdag 29. januar 2015

Dorullholder uten skruer

Vacuum-loc milazzo toalettpapirholder. Toalettpapir holder i krom med super smart system for montering uten å etterlate stygge hull på badet. Slik monterer du baderomstilbehøret uten å bore hull i veggen.


Mattpolert toalettrullholder i børstet rustfritt stål. Den selvheftende 3M-tapen gjør monteringsarbeidet til en lek. Alt dette er festet uten skruer på veggen, og så langt har ingenting falt ned. TEST AV TAPE SOM SITTER: Du kan bruke tape i stedet for skruer når du.


Da hadde limen festet seg godt nok til at varsleren fikk henge uten. Dorullholder , dobørste, fire knagger. Stilren toalettpapirholder av børstet stål. Med selvklebende tape for enkel montering uten at veggen skades. Mål: 615x 1x cm.


Gjør om stilen på badet med nye tilbehør. Tannglassene og såpedispenserne våre er produsert i solide materialer og passer mange forskjellige stiler. Monteres uten boring eller liming, skal kun festes mot ren, tørr og glatt flis eller glass. MAXBO har alt fra tilbehør til dusj, toalett og servant, til gode oppbevaringsløsninger.


Kjøp på nett eller i butikk. For bedre stabilitet – etterstram skruen hver tredje måned. Tørk av med en klut fuktet med et mildt . Festes med skruer i veggen. Holder med dekorativt beslag av smijern. SmarT uTen Skruer : Stige til håndklær, tøy eller smykker som stilles mot veggen, uten montering.


Med PayPal kan du trygt og enkelt betale på nettet uten å skrive inn og dele kortopplysningene dine. Husk at skruen ikke får feste i selve fugen, men det som er bak. Ikke bruk slagfunksjonen før du eventuelt skal bore i betongen bak flisen. Bredt varesortiment på Fritid-Båt- Fiske-Interiør-Kjøkken-Maling-Klær m. Inspirasjon og oppskrifter.


Avløpet må være uavbrutt og fritt, med godt fall uten mulighet for . VISA mastercard Diners Club Betal etter varen er mottatt med. Rex toalettarmstøtte fås i tre ulike lengder og har varianter med eller uten støtteben. Velg lengde og utførelse etter hva som passer ditt bad og ditt personlige . Mange småmøbler og dill dall, kaffe, te og sukkertøy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg