fredag 30. januar 2015

Minstelønn butikk 2018

I motsetning til mange andre land fins det ingen lovfestet minstelønn i Norge. Arbeidstakerorganisasjonene ønsker ikke en slik minstelønn , fordi vi tror mange . Hva tjener ungdom i butikk ? Her er det du trenger å vite for å finne riktig lønn. Når det gjelder minstelønn for arbeid med renhold så er minstelønn per time pr.


I Norge er det ingen generell minstelønn.

Enkelte bransjer har likevel innført dette for å hindre at utenlandsk arbeidskraft får dårligere lønns- o. Jeg lurer på om jeg har riktig lønn ! Hva er en akseptabel timelønn? Lønnsøkning i dagligvarebutikk for hvert år? Uravstemning skal finne sted innen 26.


LO har svarfrist til Riksmekleren den 27. Det er ingen lovpålagt minstelønn i Norge, derimot er det opp til deg og. Her får du en stor oversikt om blant annet lønn og frynsegoder, økonomi, lønnsforhandling, .

LØNN : En sveiser tjente i gjennomsnitt 36. Ill: Fafo NEDRE GRENSE: Minstelønn er det absolutt laveste beløpet en. Tommy, år, butikkmedarbeider i en selvstendig dagligvarebutikk. Butikkmedarbeideren hjelper kunder og yter service i forskjellige typer butikker.


Uansett hvilken type butikk du jobber i, vil arbeidet hovedsakelig bestå av salg, service og. Denne siden er sist oppdatert 24. Jeg var butikksjef i en butikk (kjede) med 8-ansatte. Veileder om minstelønnssatsene som ble innført 1. Skattedirektoratet går inn for at tips skal behandles på lik linje med lønn.


Finans Norge om et generelt tillegg pr 1. Slik det er i dag har vi i Norge ingen lovfestet minstelønn. Da er det opp til lønnstaker og arbeidsgiver og bli enige om lønn. Aktuelt om lønn og avtaler.


Fagforbundet forhandlet fram et resultat som gir en årslønnsvekst på linje med arbeidslivet for øvrig. Anonymous poster hash: 77e04. Jeg jobber i butikk som følger tariff, jeg har artium og full ansiennitet.


Av dette bidrar overhenget med prosentpoeng.

Påbudt minstelønn ved hoteller, restauranter, catering og kantiner fra 1. Ved innkvartering i bedrift er det allmenn gjort at det kan gjøres . Mangler: butikk Sommerjobb? Så mye bør du tjene i timen! Lønn er imidlertid i utgangspunktet ikke lovregulert, men basert på avtale mellom arbeidsgiver og arbeidstaker. Hvor mye du får i lønn vil derfor i all hovedsak være avhengig av hva du selv klarer å forhandle . Uten tariffavtale har du bare krav på lønn for 1. Jeg (år) jobber som julehjelp i en butikk på et kjøpesenter.


Innen restaurant og matfag. Anbefalte lønnssatser for lærlinger innen Restaurant- og matfag fra 1. Lurer du på hvor mye du får i lønn som lærling? Du vet kanskje allerede at du vil motta lønn i lærlingperioden, men vil vite hvor mye.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg