tirsdag 6. januar 2015

Bensintilsetning test

Alron bensintilsetning er et unikt produkt som holder motoren i gang – og i form. Tilsetningen er testet i en rekke grundige studier, både i laboratorium og med . Bensintilsetning som rengjør drivstoffsystemet og gir en hurtigere start. Med bensintilsetning gikk det litt lenger tid mellom hver rengjøring av . Motor testet denne mirakel bensinen til shell uten at de merket eller.

Oktantilsetning - hvor kan dette kjøpes? Høy CO Mondeo - Teknisk og trimming 11. Erfaring med bensintilsetning 4-takt injektion motorer. Diskusjon › Båtforumet Bufret 4. Noen som har erfaring med virkningen av bensintilsetning for å rense bort svart sot i motor? Tennpluggene skal jo ikke være svarte.


Tunap bensintilsetning på utenbordsmotorer. Få tak i tilsetningsstoff til bensin for båt ved.

Hvor kjøpe Mercury Quickcare? Forebygge vann og dieseldyr - Båtforumet. Flere resultater fra baatplassen. Vi har testet en rekke kondensfjernere og dyserenser som skal fjerne vann i tanken, alle med nedslående resultat.


En deleselger hos en merkeforhandler som . Fyllte dette på skuteren Polaris xlt 6og en xlt til. Alron diesel- og bensintilsetning - Mer informasjon - AS Bilmateriell, Tromsø De på bilekstra. Ingen spørsmål er for dumme! Her kan du finne det du lurer på om drivstoff.


Og på det nye verkstedet jeg jobber (AutoEx) som er et Bosch verksted kjører vi Pro Long, både olje, diesel og bensin tilsetning , med stor . Industristandard M102E IVD- test. Ble omtalt i verdenspressen og testet ved alle slags institutt. Dingsen virket, den reduserte bensinforbruket betraktelig. Han ble ansatt i et firma i . Dieseltilsetning forebyggende.


Det er et vidundermiddel diesel og bensintilsetning som skal hjelpe på.

Jeg går ut fra at oljeselskapene har testet og vurdert, og valgt å ikke . PRIDE - produksjon (CS) Test nr Chemtox Test nr Chemtox Test nr 3 . Thermal Fuel Stability using the 1minute, 150°C Oxidation Test. Ja om du har check knapp på spaken din holder du den inne så skal det. For å løse motor fusk, skal jeg prøve med STP bensintilsetning.


AUTOL Desolite B Bensin tilsetning 5L. Anbefalt av Mercedes Bens M102E- Test Blandingsforhold: liter Autol .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg