torsdag 8. januar 2015

Design slukrist

Kromstål type AISI 43 ikke syrefast. Monteringsanvisning: Se målskisse før montering! Slukristene er med jord og har mm høyde.


Se lagerstatus i butikk, Nygaard Bad AS - Haugesun XL-Bygg Tverberg. Dermed brukes samme slukrist til vanlige fliser og til mosaikk . Flott design slukrist med uthugg.

Høyde 7mm og godstykkelse 2mm. Et gulvsluk som oppfyller dagens krav til funksjon , sikkerhet og design. Et moderne sluk med elegant design. Under overflaten av Purus Line og Corner og vil du finne et moderne sluk i. Her er ingen kompliserte konstruksjoner med flere deler, men et velprøvd design , . Rustfri design slukrist x 20cm. Godstykkelse 2mm, høyde 5mm.


Beskrivelse: Jordet slukrist laget av børstet rustfritt kromstål type AISI 430. Elegant golvbrunnssil av borstat rostfritt stål typ AISI 430.

Jordet designslukrist universal i børstet, rustfritt kromstål type AISI 430. Svarte sist innen ti minutter. Profilinformasjon om selgeren.


Sluk der risten er utformet som en trekant eller et rektangel, i stedet for som en sirkel, samt rennesluk som kan monteres nederst på veggen i . SmedboOutline Krone slukrist. Sluk og slukrister kommer i mange ulike former og design. Det som er mest vanlig i dagens baderom er runde sluker og slukrister.


Dem fleste har gått bort fra. SQUARE, TRIO og CIRCLE-ristene fås i klassiske design eller tilpasset ditt individuelle ønske med logo, tekst eller bilde. Våre sluk gjør selvfølgelig det, og oppfyller kravene til både funksjon og sikkerhet. I tillegg har de et design som gjør dem mer elegante enn de vanlige . Små detaljer i sluk og slukrister er med på å skape nye inntrykk i årets.


Velg designet som passer din smak og få et moderne bad hvor sluket er en viktig del av . Easy Drains fantastiske utvalg av designer sluk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg