søndag 20. november 2016

Crispi valdres herre

Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Skoen er laget med TWT ( Thermo Wire Technology) som er utviklet for å redusere vekt, men samtidig . Like stabil som før, men mye lettere. Lærstøvelen former seg godt rundt . Den har kalosjering på hælpartiet og i fronten. Dette er lettvekter med mm lær og god stabilitet.


Mange sverger til denne modellen, og det er ikke uten grunn. Kongsvoll EVO Lady, jaktstøvel dame. Pyramiden Sport i Tromsø har et meget bredt utvalg innen tur- og fjellsko fra kjente merkevarer som Salomon, Alfa, La Sportiva, Mammut og mange flere. To fjellsko får terningkast seks.


Vinneren er Asolo Revert GC-Woman. Støvlene er stabile og gir god støtte til anklene uten å gå på. Det smidige læret former seg godt rundtfoten, og man får en støvel som responderer raskt og følgerterrenget godt. Valdres-fjellsko-herre-Komplett-stil-CRISPI.


X Alp Mid Ltr GTX, Herre Fjellsko Komfortable og lette fjellsko til herre. Mountain Trainer Mid GTX fjellsko herre Den perfekte sko for varierte eventyr! Ein fantastisk go solid og stabil lettvekt sko med GoreTex til aktive fjellturar #128515; Må berre. Crispi Titan GTX Fjellstøvel.


Herre , Dame, Gore-Tex, Mid cut, 650g, Skinn. CRISPI SKARVEN Skjult lenke - logg inn for å se den. Jeg har brukt herremodellen av Scarpa Hekla (Ladakh) i flere år som en lettere variant . Solid og stabil lettvekter.


Sammenlign tilbud på Tursko fjellsko i kategorien Tursko herre fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg