fredag 25. november 2016

Toalettpapirholder

Frittstående toalettpapirholder og reserverullholder i krom utførelse. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Toalettpapirholder Azur med lokk, a-collection. Praktisk toalettrullholder som har en holder for den toalettrullen som er i bruk, og samtidig oppbevaringsplass for flere andre toalettpapirruller. Stilren toalettpapirholder av børstet stål.


Med selvklebende tape for enkel montering uten at veggen skades.

Mål: 615x 1x cm. Den krombelagte overflaten er slitesterk og motstår rust. Se vårt brede sortiment av toalettutstyr til fordelaktige priser! Vi har alt fra toalettseter, toalettlokk og toalettbørster til toalettrullholdere.


Du synes kanskje det er litt spesielt å snakke om vakker og stilfull design på en toalettpapirholder ? Men husk at dette er baderomstilbehør som du ser og bruker. Nettbutikk med et stort utvalg dorullholder, reserverullholder og toalettpapirholder. Rask levering og full returrett.


Se Baderomstilbehør og finn et stort sortiment fra Nova på BilligVVS.

Kjøp online eller ring oss for personlig service! Monteringsplaten som følger med produktet er tilpasset for montering med skruer eller . Se denne og mye annet fint fra ferm LIVING på keiserensnye. Design toalettpapirholder.


Vacuum-loc milazzo toalettpapirholder. Kan også fåes i gull, messing og platin. Ta kontakt med kundeservice. Toalettrullholder i kromfarget sinklegering i et stramt design.


Enkel å montere med skjult festeordning. Nyheter fra House Doctor finner du hos Bolina! Trendy matt sort toalettpapirholder med toalettbørste i ett. Den perfekte løsningen til å oppbevare en ekstra toalet rull. Den er like i nærheten i en fin praktisk holder.


Vakker toalettpapirholder i porselen. Velkommen inn til Sekelskifte og våre baderomsprodukter i gammeldags stil! PRODUKTSØK Vis underkategorier. Mini toalettpapirholder krom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg