torsdag 10. november 2016

Tilførselsslange vaskemaskin

Aurora fylleslange - Universal fylleslange for bruk til vaskemaskin og oppvaskmaskin. Fiber- og gummipakning er inkludert. Kledning i PVC og vinkel av nylon. Tilkoblinger og skruer av nylon, fôring av aluminium.


De fleste av oss har vel en vaskemaskin.

Og de fleste av oss må innimellom kjøpe en ny vaskemaskin. Butikkene som selger vaskemaskiner og . Kan man forlenge tilførselslangen og avløpslangen på en vaskemaskin ? Bruk denne Koblingen for å skjøte tilførselsslanger. Hjem › Jernvare › Vann og avløp Bufret Pex tilførselsslange 0. Ekstraforsterket spesialslange til vaskemaskin.


Aqua control tilførselsslange 8M.

Eks mva kr 62Inkl mva kr 7800. Denne vaskemaskinen er bestemt for vask og for sentrifugerin av tøyet i. Hvis din vaskemaskin har en tilførselsslange og en. Vannlås med tilkobling for avløpsslange.


Tilførselsslange med aqua stoppe oppvaskmaskin, Gram - Stort utvalg av reservedeler. AquaStop-sikkerhetssystemet består av en spesiell tilførselsslange med to vegger, en sikkerhetsventil og en bunnkonstruksjon med nivåvakt. Bosch WAT323S8SN vaskemaskin.


Levering inkluderer også en tilførselsslange. AquaStop forhindrer at det oppstår vannskader på grunn av lekkasjer i maskinen eller hull i tilførselsslangen. GRAM low noise oppvaskmaskiner er . CM VASKEMASKIN MED STEAM, FRITTSTÅENDE. ADORA S VASKEMASKIN M STEAM FINISH. Vaskemaskinen er tung – utvis forsiktighet ved løfting av maskinen.


Forlengelse for Aqua-Stop eller tilførselsslange for kaldt vann (ca. m). Ventilpanelet sett bakfra.

Totalvekten av vaskemaskinen og tørketrommelen - med full last. Har den siste tiden hatt problem med vår vaskemaskin. Har du sjekket de små filtrene som sitter inne i mutteren på vannslangen, altså tilførselsslangen ? Løft vaskemaskinen av sokkelen (sørg for at stoppeklossen (A) som holder motoren fast motoren ikke fortsatt befinner.


Kople til tilførselsslangen , tegning D5:.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg