fredag 11. november 2016

Hvordan bruker man bidet

Elektroniske bideter eller bidetseter er . Nå får man faktisk toalett med spyl og føn funksjon integrert, eller ekstra utstyr til å . Hvordan er et moderne bidet bygget og hvordan du bruker bidet riktig, les videre. Til tross for at man har et bidet på hotell eller bad moderne . Hvordan bruke bidet kvinner: de grunnleggende reglene. Og mange selv vet ikke hva et bidet er og hvordan man bruker det riktig.

Personen som bruker et bidet kan bli forvirret og forstår ikke hvordan man skal sitte på den - mot. Det upraktiske var at den faste føden havnet i bidet , mens dassen ble full av. Hvordan oppbevarer du ferske boller, slik ta de smaker ferskt dagen etter?


I Norge bruker man bideét til å vaske bena, fylle vann i vannpistolene, vaske . Favn bruker herskerteknikk for å få deg til å føle deg dum. Mulig jeg er treeig, men hvordan og hvorfor Bidet ? For når man ikke gidder å dusje men burde hatt en . You may also come across one within the United States, .

Bufret Lignende Oversett denne siden Bidets are very common in many areas of the worl and you may have encountered one if you have ever traveled outside of the USA or even in some parts of . Mangler: hvordan Bedre sex med vasket rompe - Seksualitet - Diskusjon. Vi bruker dopapir for å vaske bort bæsjen i rompen, mens i flere andre land brukes det vann for å vaske rompen. Man dusjer og får vasket rompa med vann. Hvordan vasker du rumpa i dusjen uten å bruke hendene? Dusj er en fin ting som andre sier her, et bidè er bare ekkelt.


Bidé er et ofte misforstått baderomsmøbel, som aldri vant innpass i norske hjem. Da bestilte man ofte full pakke, inkludert bidé. Bidè er etter min mening noe av det mest idiotiske og styggeste man kan finne på å installere i en bolig. Vet du hvordan en bide brukes?


I denne videoen viser vi deg hvordan du monterer en bunnventil i håndvasken din. Har du et bidet på badeværelset, der ikke bliver udnyttet til det oprindelige formål ? Samvirke giver dig her ideer til, hvad du også kan bruge . Ofte er de ikke engang klar over hvordan man bruker Bidet. Følgelig sørlige turister holde alle som ikke vasker underlivet for barbarene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg