mandag 7. november 2016

Solglass vindu

NorDan AS har løsningen med NTech Passiv vinduer som har lags glass med 2 . Ved bruk av soldempende glass demper en den mest intense solvarmen uten å miste lys eller sikt ut av vinduet. Bruk av soldempende glass kan nesten fjerne . Store vinduer i denne sammehengen betyr takhøye vinduer ( 70) i 8-9. Før var solglass enten fargede eller med speilblank utside.

Solglass vil dempe lyset og varmen permanent. Ved å bruke solglass med UV-filter fjernes minst av UV-strålene – dette har. Energiglass kan kombineres med andre typer glass, som solglass , støydemping,.


Dette indikerer at glasset slipper igjennom dagslys og av solstråle varmen. Glassolutions tilbyr et bredt sortiment av solbeskyttende glass med energisparefunksjon for vinduer , dører, fasader og takvinduer. Våre solbeskyttende glass . Med spesialglass som frostet, solglass , lydglass og sikkerhetsglass.


Merk at alle TRENOR vinduer.

Beslagene til vinduer med 60-glass har lyddemping mot regn og hagl. Når jeg spurte hvorfor de anbefalte 2-lags og ikke 3-lags vindu så fikk jeg til svar at. Velg glass som gir deg en optimal komfort!


Les mer nedenfor om de forskjellige funksjonsglassa du kan velge. Vi er forhandler for Gilje og Nordan vinduer. Thu Tre er en stor leverandør på vinduer på Jæren. Topphengt vindu for bruk i garasje eller kjelleretasje.


EFEKTIV vinduet har viktige funksjoner som gjør det enkelt for daglig bruk. Optimal brukes i vinduer EFEKTIV komponenter for holdbarhet og kvalitet i mange år. Når du åpner vinduet utover tar det ikke opp plass , og gir bedre sikkerhet og komfort. Nye vinduer gir lavere energikostnader, mindre støy, bedre inneklima.


Det er glass som isolerer mot varme og sol, glass som hindrer innsyn, . Det sidehengte vinduet er et klassisk vindu. Vinduene er laget av toppkvalitet . Denne type vindu brukes ofte på hus der man ønsker å gi et tradisjonelt utseende kombinert med en flott stil. Er du usikker på hva du må tenke på når du skal velge vinduer til ditt nye. Husk på at om du velger solglass med mindre lysgjennomtrenging .

Alle våre vinduer er spesialtilpasset til ditt prosjekt. Strukturglass, frostet glass, solglass , sikkerhetsglass o. H- vindu , balkongdør, biinngangsdør og skyvedør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg