tirsdag 22. november 2016

Badekar sittekar

Akkurat nå Høstkampanje med opptil rabatt. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Formpresset plate med emaljert overflate.


Ergonomisk utformet og godt avveid sitteflate for best mulig komfort og enklere inn- og utstigning. Perfekt badekar for små og store baderom med romslig innvendig utforming og beskjedne ytre mål. Rask levering og full returrett.

For personer med bevegelseshemninger kan ofte et vanlig badekar være vanskelig å komme inn og ut av. Da kan våre komfortable badekar med dør være. Funksjonsutstyr tilbyr badekar i alle størrelser og utforminger - sittebadekar og liggebadekar, badekar med frontinngang eller sideinngang, med dør som går . Acacia, sittebadekar med dør Acacia, sittebadekar med dør.


Dette badekaret har dør i front. Døren er en separat del som skyves på plass ovenfra og ned i et spor. Kan plasseres i hjørnet på badet, men fås også i en modell som passer til rett vegg.


Gjennom å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.

Titanlegert stålplate av høyeste kvalitet. Justerbare ben, karet står stødig . Sittebadekar med opphøyd sitteflate. Med en lenged på beskjedne 1cm . Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Nyt et avslappende bad selv om du ikke har badekar ! I badebaljen for voksne er det plass til behagelige bad. Du sitter godt og får vann over de ellers så kalde . Da passer dette søte badekaret perfekt for deg.


Har du et lite ba men savner badekar ? Strømbergs Urban- sittebadekar har en ergonomisk design som passer perfekt for deg som har problemer med å reise deg fra liggende stilling. Inkl helfrontstativ med en front og en gavl, bunnventil og avløpsrør. Badekar i emaljert stålplate. SAMECA har utviklet sittebadekaret BAZZ .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg