fredag 25. november 2016

Sommer sommer sommer sang

Tekst melodi gitar sang pianosolo odd arne Husum. Sommer kommer, sommer kommer. Noen som husker denne : sooooomer, sommer og sol.


Hørte noen som sang på denne her om dagen, og vips begynte jeg å nynne . Sol og regn og latter, ha-ha-ha, latter, sol og sang. Bli med når Barne-TVs programledere lærer bort triks, forteller eventyr, synger.

Reiseradioen har spilt og publikum har stemt. Det er en sang vi bare trenger å . Men hvilken sang kommer vi til å huske som . Mange skal opptre med sang på sommeravslutninger og mange ønsker også å . Sangen gikk til topps på VG-lista på . Vi koser oss nede ved vannet. Det var solnedgang, det var latter, det var sang. Postgirobyggets “Idyll” er og blir for mange den .

Det passer perfekt til slappe sommerdager der havkanten sukker og bølgene klukker. Hanne Bottolfsen Dahl Journalist. Havet og blæsten og duft af kaprifol.


Summer Holiday er en britisk sang med melodi og tekst av Bruce Welch og Brian. Så er det aldri noen missforståelse hvilken sang som var sommeren i år. Sol å sommer JA det e godt.


Vintern e så kald å så lang. Nei best e sommer sol å sang. Jeg regnet overhodet ikke med at responsen skulle bli så stor.


Hvert ord i denne sang begynder på S. Legg merke til, at hvert bokstav i dette sjeldne dikt begynder på samme bokstav . I denne nydelige sangen leter vi vidt og bredt for å finne ut hvor den har gjemt seg. Alle fugler små de er kommer nå tilbake. Gjøk og sissik, trost og stær synger alle dage. Hør sangen og se musikvideoen. En litt ny barnesang som tar for seg flere ting mange forbinder med sommeren.


Jeg gikk en tur på stien og søkte skogens ro.

Da hørte jeg fra lien en gjøk som gol ko- ko. Denne helgen blir det sommer i nesten hele landet. Da bli æ veldig glad å bli. Her er sangene som gir oss sommerfølelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg