mandag 21. november 2016

Båtpolish test

TESTER VASK OG POLERING: - Forskjellen mellom. Ansvarlig for den praktiske gjennomføringen av testen har vært Jørgen. Super Resin Polish vant VG sin store test av polisher, og har nylig kommer ut som best i test hos både Teknikens Värld och.


Båtmagasinet hadde en test av polish og forseglings-produkter i siste utgave, det kom Jotun Hardwax veldig bra ut sammen med polishen . Selaclean båtpolish 5ml. Endelig ble det gøy å polere båt!

Meguiars polering innlegg 17. Biltema båtvoks innlegg 18. Flere resultater fra baatplassen. Jeg lukter en test jeg ;).


De fleste båter har jo graverte felter der man går, jeg pleier ikke å vokse de stedene. Har gått på ett dekk uten graverte . Polering av farget stripe på båt - Maskinpolering innlegg 1. Tips til god rubbing til båt?

Autoglym produkter på båt - Eksteriør innlegg 4. Konklusjonen er at det er vanskelig å se store forskjeller mellom de ulike . Bufret Lignende Gjennom årene har vi i Båtmagasinet gjennomført flere tester av båtpleieprodukter. Rens og polering i samme flaske, lover produsenten. Vi prøvde det på en år gammel båt som så.


Hva er forskjell på voks og polish og hvilke forskjellige egenskaper har disse? Kan den ene erstatte den andre, eller må man bruke begge? Ny teknologi skal gjøre det enklere å få båten pen.


Vi testet to produkter, og ett sparte oss for mange timers arbeid. Ditt kaloribehov Din BMI Når du får eggløsning Når du har termin. Vaskemidler med høyere pH-verdi enn ni fjerner polishen. Vær forsiktig med midler som Jif skurekrem, da det kan ripe opp gelcoaten. Usikker på hvordan du skal polere båten?


Få tips og råd om hvordan du polerer båten her. Mange holder på med båtpussen nå, og vi har laget denne videoen hvor vi viser hvordan rubbing og. Här är Robert igång och polerar med maskin. Han använder en bra polermaskin med variabel .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg